SİGORTACI ADEM ÇOLAK, 2. ŞUBESİNİ AÇTI

GÜNDEM 14.09.2020 - 16:12, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4690+ kez okundu.
 

SİGORTACI ADEM ÇOLAK, 2. ŞUBESİNİ AÇTI

Bulancak’ın tanınmış simalarından Ethica Sigorta temsilcisi Adem Çolak Bulancak’tan sonra Giresun’da ikinci şubesini açtı. Ethica Sigorta’nın yeni şubesi Giresun Fındık Pazarı Satım Sokak’ta geçtiğimiz günlerde hizmete açıldı.
Adem Çolak, ilerleyen zamanlarda Ethica Sigorta’nın gelişiminin artarak devam edeceğini belirterek, “Önümüzdeki dönemde varlığımızı daha da çok htireceğiz. Ekonomik fiyat geniş teminat garantisi var. Kasko, trafik, konut, sağlık, işyeri sigortası, deprem, kaza sigortası. Tamamlayıcı sağlık sigortanızla Türkiye çapında yaygın anlaşmalı sağlık kurumlarımıza fark ödemeden gönül rahatlığıyla hizmet alabilirsiniz. Örneğin Kent Hastanesi, Ada Hastanesi, Ordu Medigalpark, Medipol Hastaneler Grubu, İstanbul Ethica hastanesi gibi. Hastalık anında en yakınınızdayız. Tamamlayıcı sağlık ürünleri covid 19’u kapsayan. En uygun fiyat garantisi, 10 dakika içinde poliçenizi hazırlıyoruz. Hasar anında 7/24 destek sağlıyoruz. Binlerce mutlu müşterilerimiz ile sektörümüzde öncüyüz. Birlikte çalışmanın önemini biliyor, samimiyetimizi her daim koruyoruz. Olumlu gelişmeleri htiğimiz anda ağırlığımızı daha da çok htireceğiz. Bu birlik ve beraberliğimiz her zaman devam etsin. İnşallah daha çok büyüyeceğiz, Giresun’da ikinci şubemizi açtık” dedi. Ethica Sigorta’yla çalışmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Çolak, kendilerini tercih eden müşterilerine de teşekkür etti.
Bulancak’ın tanınmış simalarından Ethica Sigorta temsilcisi Adem Çolak Bulancak’tan sonra Giresun’da ikinci şubesini açtı. Ethica Sigorta’nın yeni şubesi Giresun Fındık Pazarı Satım Sokak’ta geçtiğimiz günlerde hizmete açıldı.

Adem Çolak, ilerleyen zamanlarda Ethica Sigorta’nın gelişiminin artarak devam edeceğini belirterek, “Önümüzdeki dönemde varlığımızı daha da çok htireceğiz. Ekonomik fiyat geniş teminat garantisi var. Kasko, trafik, konut, sağlık, işyeri sigortası, deprem, kaza sigortası. Tamamlayıcı sağlık sigortanızla Türkiye çapında yaygın anlaşmalı sağlık kurumlarımıza fark ödemeden gönül rahatlığıyla hizmet alabilirsiniz. Örneğin Kent Hastanesi, Ada Hastanesi, Ordu Medigalpark, Medipol Hastaneler Grubu, İstanbul Ethica hastanesi gibi. Hastalık anında en yakınınızdayız. Tamamlayıcı sağlık ürünleri covid 19’u kapsayan. En uygun fiyat garantisi, 10 dakika içinde poliçenizi hazırlıyoruz. Hasar anında 7/24 destek sağlıyoruz. Binlerce mutlu müşterilerimiz ile sektörümüzde öncüyüz. Birlikte çalışmanın önemini biliyor, samimiyetimizi her daim koruyoruz. Olumlu gelişmeleri htiğimiz anda ağırlığımızı daha da çok htireceğiz. Bu birlik ve beraberliğimiz her zaman devam etsin. İnşallah daha çok büyüyeceğiz, Giresun’da ikinci şubemizi açtık” dedi.

Ethica Sigorta’yla çalışmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Çolak, kendilerini tercih eden müşterilerine de teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.