Sıbıç, seçimleri YSK’ya taşıdı

SİYASET 09.04.2019 - 10:27, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2802+ kez okundu.
 

Sıbıç, seçimleri YSK’ya taşıdı

CHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç, İlçe Seçim Kurulu ve İl Seçim Kuruluna yaptıkları itirazlar sonrası arada ki farkın 89’a düşmesinin ardından YSK’ya da başvuru yaptıklarını söyledi.
Geçen hafta yaptıkları ve sonrasında yaptıkları itirazlarla birlikte son olarak Cumartesi günü 12 sandıkta geçersiz oyların sayımının yapılmasının ardından 128 olan farkın 89’a düştüğünü kaydeden Başkan Adayı Sıbıç, “Değerli hemşehrilerim, Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi ilçemizde de yapılan yerel seçimlerde yapılan somut hatalardan ve sayım hatalarından dolayı itirazlarımız devam etmektedir. Yüksek Seçim Kurulu’na tüm sandıkların tekrar sayımı için başvurumuzu yaptık. Sandıkların tekrar sayımında hayırlısı ne ise, kim hak ediyor ise onun kazanmasını temenni ediyorum. Biz kanuni hakkımız olan itiraz sürecimize devam ediyoruz. Bu kanuni süreçte yanımızda olan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Hakkın yerini bulacağına tüm hemşehrilerimle beraber inanıyorum” dedi.
CHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç, İlçe Seçim Kurulu ve İl Seçim Kuruluna yaptıkları itirazlar sonrası arada ki farkın 89’a düşmesinin ardından YSK’ya da başvuru yaptıklarını söyledi.

Geçen hafta yaptıkları ve sonrasında yaptıkları itirazlarla birlikte son olarak Cumartesi günü 12 sandıkta geçersiz oyların sayımının yapılmasının ardından 128 olan farkın 89’a düştüğünü kaydeden Başkan Adayı Sıbıç, “Değerli hemşehrilerim, Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi ilçemizde de yapılan yerel seçimlerde yapılan somut hatalardan ve sayım hatalarından dolayı itirazlarımız devam etmektedir. Yüksek Seçim Kurulu’na tüm sandıkların tekrar sayımı için başvurumuzu yaptık. Sandıkların tekrar sayımında hayırlısı ne ise, kim hak ediyor ise onun kazanmasını temenni ediyorum.

Biz kanuni hakkımız olan itiraz sürecimize devam ediyoruz. Bu kanuni süreçte yanımızda olan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Hakkın yerini bulacağına tüm hemşehrilerimle beraber inanıyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.