Sıbıç, sanayi turuna çıktı

GÜNDEM 11.02.2019 - 17:58, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3659+ kez okundu.
 

Sıbıç, sanayi turuna çıktı

CHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç, seçim gezilerini Bulancak Sanayi Sitesinde sürdürüyor. Başkan Adayı Sıbıç,
beraberindekilerle birlikte Sanayi Sitesi esnaflarını gezerek 31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçimlerinde sanayi esnaflarının desteğini beklediğini söyledi. İlçe genelinde birçok esnafın ekonomik sıkıntılarla uğraştığını kaydeden Başkan Adayı Sıbıç, “Sanayi esnaflarımız bir hayli dertli. Ekonomik sıkıntılar diğer esnaflarımızın olduğu gibi sanayi esnafımızın da belini büküyor. Bulancak Sanayi Sitesi bölgemizin en aktif sanayi sitelerinden biri iken şimdi esnaflarımız siftah yapmadan işyerlerini kapatıyor. Göreve geldiğimizde yerel olarak sorunların çözümü için sürekli esnaflarımızla istişare içinde olacağız. İnşallah Mart’ın sonu bahar olacak” dedi.
CHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç, seçim gezilerini Bulancak Sanayi Sitesinde sürdürüyor. Başkan Adayı Sıbıç,

beraberindekilerle birlikte Sanayi Sitesi esnaflarını gezerek 31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçimlerinde sanayi esnaflarının desteğini beklediğini söyledi.

İlçe genelinde birçok esnafın ekonomik sıkıntılarla uğraştığını kaydeden Başkan Adayı Sıbıç, “Sanayi esnaflarımız bir hayli dertli. Ekonomik sıkıntılar diğer esnaflarımızın olduğu gibi sanayi esnafımızın da belini büküyor. Bulancak Sanayi Sitesi bölgemizin en aktif sanayi sitelerinden biri iken şimdi esnaflarımız siftah yapmadan işyerlerini kapatıyor. Göreve geldiğimizde yerel olarak sorunların çözümü için sürekli esnaflarımızla istişare içinde olacağız. İnşallah Mart’ın sonu bahar olacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.