‘Şenlikoğlu’nun maskesi düşüyor’

GÜNDEM 01.07.2019 - 09:29, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2559+ kez okundu.
 

‘Şenlikoğlu’nun maskesi düşüyor’

CHP Giresun İl Başkan Yardımcısı Ahmet Karaibrahim, ‘Giresun Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Av. Aytekin Şenlikoğlu’nun her geçen gün gerçek yüzü ortaya çıkmaya başladı’ dedi.
‘Maske düşüyor, kindar, kendisi gibi düşünmeyenleri kabullenemeyen, demokrasi ve hukuku kendi çıkarı için kullanan bir kişilik tüm çıplaklığı ile görünüyor’ diye konuşan Başkan Yardımcısı Karaibrahim, “31 Mart tarihinde halkımız tarafından yetki verilen Şenlikoğlu’nun gerçek yüzü ortaya çıktıkça, korkutucu, intikamcı, kindar, hoşgörü yoksunu bir kişilikle karşılaşıyoruz. Asıl tehlike ve korkunç olan budur. Seçim öncesi ‘herkesin başkanı, çalışanın güvencesi’ söylemleri, partisinin partizan başkanı, çalışanın korkulu rüyası olmuştur. Son günlerin tartışılan konusu, ‘Saat Kulesi’ için fazla söze gerek yok. Şenlikoğlu, bir intikam duygusuyla adeta saldırıyor. Zafer kazanmış komutan edasıyla kamuoyunu yanıltmaya çalışıyor. Saat kulesi ile ilgili yeni açıklama yayınlamışlar; ‘Basit malzemeden, bagalitten yapılmış’, ‘Çan Kulesi, Anıtlar Kurulu Kararı, basit ve değersiz malzeme…’  Bunların hepsi yıkıma kılıf bulma çabası. Bunların hiçbiri doğru değil. Başkan Şenlikoğlu, kamuoyunu gereksiz tartışmalarla oyalıyor. Bu yıkımın hiçbir hukuki gerekçesi yoktur. Şenlikoğlu, kompleks duygularıyla saat kulesini yıkarak suç işlemiştir. Kamu mallına zarar vermiş, belediyeyi zarara uğratmıştır. AKP İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu bakın bu konuda ne söylüyor, ‘Yıkmaktan önce yapacak o kadar çok işimiz var ki, üzüldüm gerçekten. Hele sırf Rumlardan esinlenmiş diye yıktırmak ürkütücü. Çanakkale’de istiklali Rum, Ermeni, Yahudi, Süryani ve Keldanilerle birlikte kazandık. Şanlı tarihimizde Anadolu mozaiği var. Anadolu’nun her karışında Rumlar, Ermeniler, Süryaniler, Keldaniler, Yahudiler vs.. var. Tek tipleştirmeden medeniyet doğmaz. Şanlı tarih çoğulcu tarihtir, medeniyet farklıların birlikteliğidir. İnkar edilen dönemler şansız dönemlerdir. Geçmişi yok etmek değil, ihya etmek yakışır’. Başkan Şenlikoğlu bu milletvekiline cevap verdin mi? Evet burada çok önemli bir sorun var. Şenlikoğlu’nun gidişatı gerçekten ürkütücü, çalışanı endişeli, kendisine oy verenler endişeli, vermeyenler daha fazla endişeli, kendi partisinin milletvekili endişeli. İki ayda maske düştü, gerçek kişilik ortaya çıktı. Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı, Mısırlıoğlu zihniyetinde bir başkan var. Daha iki ayı doldurmadan tartışmalar, ayrışmalar yarattı. Giresun Halkı sizi yakından takip ediyor. Kindarlıkla bakalım ne kadar o koltukta oturabileceksin? Doğrusu bunu merak ediyorum. Kendi partinin sağduyulu, demokrat, hukukçu temsilcileri de seni hayretle takip ediyor. Giresun’u ülke gündemine ‘anıt yıkan il olarak tanıttın’ Yazık…” ifadelerini kullandı.    
CHP Giresun İl Başkan Yardımcısı Ahmet Karaibrahim, ‘Giresun Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Av. Aytekin Şenlikoğlu’nun her geçen gün gerçek yüzü ortaya çıkmaya başladı’ dedi.

‘Maske düşüyor, kindar, kendisi gibi düşünmeyenleri kabullenemeyen, demokrasi ve hukuku kendi çıkarı için kullanan bir kişilik tüm çıplaklığı ile görünüyor’ diye konuşan Başkan Yardımcısı Karaibrahim, “31 Mart tarihinde halkımız tarafından yetki verilen Şenlikoğlu’nun gerçek yüzü ortaya çıktıkça, korkutucu, intikamcı, kindar, hoşgörü yoksunu bir kişilikle karşılaşıyoruz. Asıl tehlike ve korkunç olan budur. Seçim öncesi ‘herkesin başkanı, çalışanın güvencesi’ söylemleri, partisinin partizan başkanı, çalışanın korkulu rüyası olmuştur. Son günlerin tartışılan konusu, ‘Saat Kulesi’ için fazla söze gerek yok. Şenlikoğlu, bir intikam duygusuyla adeta saldırıyor. Zafer kazanmış komutan edasıyla kamuoyunu yanıltmaya çalışıyor. Saat kulesi ile ilgili yeni açıklama yayınlamışlar; ‘Basit malzemeden, bagalitten yapılmış’, ‘Çan Kulesi, Anıtlar Kurulu Kararı, basit ve değersiz malzeme…’  Bunların hepsi yıkıma kılıf bulma çabası. Bunların hiçbiri doğru değil. Başkan Şenlikoğlu, kamuoyunu gereksiz tartışmalarla oyalıyor. Bu yıkımın hiçbir hukuki gerekçesi yoktur. Şenlikoğlu, kompleks duygularıyla saat kulesini yıkarak suç işlemiştir. Kamu mallına zarar vermiş, belediyeyi zarara uğratmıştır. AKP İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu bakın bu konuda ne söylüyor, ‘Yıkmaktan önce yapacak o kadar çok işimiz var ki, üzüldüm gerçekten. Hele sırf Rumlardan esinlenmiş diye yıktırmak ürkütücü. Çanakkale’de istiklali Rum, Ermeni, Yahudi, Süryani ve Keldanilerle birlikte kazandık. Şanlı tarihimizde Anadolu mozaiği var. Anadolu’nun her karışında Rumlar, Ermeniler, Süryaniler, Keldaniler, Yahudiler vs.. var. Tek tipleştirmeden medeniyet doğmaz. Şanlı tarih çoğulcu tarihtir, medeniyet farklıların birlikteliğidir. İnkar edilen dönemler şansız dönemlerdir. Geçmişi yok etmek değil, ihya etmek yakışır’. Başkan Şenlikoğlu bu milletvekiline cevap verdin mi? Evet burada çok önemli bir sorun var. Şenlikoğlu’nun gidişatı gerçekten ürkütücü, çalışanı endişeli, kendisine oy verenler endişeli, vermeyenler daha fazla endişeli, kendi partisinin milletvekili endişeli. İki ayda maske düştü, gerçek kişilik ortaya çıktı. Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı, Mısırlıoğlu zihniyetinde bir başkan var. Daha iki ayı doldurmadan tartışmalar, ayrışmalar yarattı. Giresun Halkı sizi yakından takip ediyor. Kindarlıkla bakalım ne kadar o koltukta oturabileceksin? Doğrusu bunu merak ediyorum.

Kendi partinin sağduyulu, demokrat, hukukçu temsilcileri de seni hayretle takip ediyor.

Giresun’u ülke gündemine ‘anıt yıkan il olarak tanıttın’ Yazık…” ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.