ŞENLİKOĞLU’NA ÇAĞRICI’DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

GÜNDEM 15.04.2019 - 09:13, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2522+ kez okundu.
 

ŞENLİKOĞLU’NA ÇAĞRICI’DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İstanbul Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, Giresun Belediye Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu’nu makamında ziyaret edip, hayırlı olsun dileklerini iletti.
Bağcılar Belediye Başkanı hemşerimiz Lokman Çağrıcı, Şenlikoğlu’na her konuda destek olacaklarını ifade edip, halkın yapılan hizmetleri değerlendirdiğini, sadece hizmetle değil vatandaşın kalbini kazanmanın da önemli olduğunu vurguladı. Belediye Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu, İstanbul Bağcılar’da 3 dönem üst üste halkın takdirini kazanan Lokman Çağrıcı’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek; “Giresun halkının yüksek beklentileri var.  Belediye Başkanlığında büyük tecrübelere sahip başkanlarımızın görüş ve önerileri bizim için son derece önemlidir. Boşa zaman geçirmeden, halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmek için gece gündüz, el birliği ile çalışacağız. Bize güvenenlerin beklentilerini boşa çıkarmayacağız. Ziyaretimize gelen, destek olan herkese teşekkür ediyorum” şeklinde görüşlerini ifade etti.
İstanbul Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, Giresun Belediye Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu’nu makamında ziyaret edip, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Bağcılar Belediye Başkanı hemşerimiz Lokman Çağrıcı, Şenlikoğlu’na her konuda destek olacaklarını ifade edip, halkın yapılan hizmetleri değerlendirdiğini, sadece hizmetle değil vatandaşın kalbini kazanmanın da önemli olduğunu vurguladı.

Belediye Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu, İstanbul Bağcılar’da 3 dönem üst üste halkın takdirini kazanan Lokman Çağrıcı’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek; “Giresun halkının yüksek beklentileri var.  Belediye Başkanlığında büyük tecrübelere sahip başkanlarımızın görüş ve önerileri bizim için son derece önemlidir. Boşa zaman geçirmeden, halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmek için gece gündüz, el birliği ile çalışacağız. Bize güvenenlerin beklentilerini boşa çıkarmayacağız. Ziyaretimize gelen, destek olan herkese teşekkür ediyorum” şeklinde görüşlerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.