Şenlikoğlu, İl Özel İdare Personeli ile buluştu

GÜNDEM 26.12.2018 - 16:58, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2605+ kez okundu.
 

Şenlikoğlu, İl Özel İdare Personeli ile buluştu

AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu Giresun İl Özel İdaresi Şantiye personeli ile kahvaltıda buluştu.
Kış Şartlarında yoğun mesaj harcayan İl Özel idare personeli ile sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgiler alan Şenlikoğlu konuşmasında şunları kaydetti; “Kış şartlarının yoğunlaştığı bu günlerde İl Özel idare personelimizin çalışmalarını yerinde görmek ve moral vermek adına bir araya gelmek istedik. Özellikle ilimiz Köyleri başta olmak üzere karla mücadele kapsamında gerçekleşen çalışmaları İl özel idaremizin personelleri olarak devletimizin bu asli görevini yerine getirmek üzere var gücünüzle mesai harcıyorsunuz. Kapanan yollara anında müdahale ile ulaşımı gece gündüz demeden 24 saat kontrol altına almaya çalışıyorsunuz. Giresunlu hemşerilerimizin, özellikle köylerde yaşayan vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmaya gayret ediyorsunuz. Hamdolsun Devletimizin ve siz çalışan personellerimizin fedakar ve başarılı çalışmaları sayesinde insanımız bu zor kış şartlarından en az seviyede etkileniyor. Bu sebeple sizlere bu zor ve meşakkatli görevlerde kolaylıklar dileyerek, kaza ve beladan uzak bir kış dönemi geçirmenizi Cenab-ı Hak’tan temenni ediyorum. “dedi. Personelle hatıra fotoğrafları çektiren Şenlikoğlu, Meclis Başkanı ve Kısım Müdürlerinden çalışmalar halkında bilgiler aldı.
AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu Giresun İl Özel İdaresi Şantiye personeli ile kahvaltıda buluştu.

Kış Şartlarında yoğun mesaj harcayan İl Özel idare personeli ile sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgiler alan Şenlikoğlu konuşmasında şunları kaydetti;

“Kış şartlarının yoğunlaştığı bu günlerde İl Özel idare personelimizin çalışmalarını yerinde görmek ve moral vermek adına bir araya gelmek istedik. Özellikle ilimiz Köyleri başta olmak üzere karla mücadele kapsamında gerçekleşen çalışmaları İl özel idaremizin personelleri olarak devletimizin bu asli görevini yerine getirmek üzere var gücünüzle mesai harcıyorsunuz. Kapanan yollara anında müdahale ile ulaşımı gece gündüz demeden 24 saat kontrol altına almaya çalışıyorsunuz. Giresunlu hemşerilerimizin, özellikle köylerde yaşayan vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmaya gayret ediyorsunuz. Hamdolsun Devletimizin ve siz çalışan personellerimizin fedakar ve başarılı çalışmaları sayesinde insanımız bu zor kış şartlarından en az seviyede etkileniyor. Bu sebeple sizlere bu zor ve meşakkatli görevlerde kolaylıklar dileyerek, kaza ve beladan uzak bir kış dönemi geçirmenizi Cenab-ı Hak’tan temenni ediyorum. “dedi.

Personelle hatıra fotoğrafları çektiren Şenlikoğlu, Meclis Başkanı ve Kısım Müdürlerinden çalışmalar halkında bilgiler aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.