Şenlikoğlu evlere konuk oldu

SİYASET 11.01.2020 - 16:43, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3352+ kez okundu.
 

Şenlikoğlu evlere konuk oldu

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun talimatıyla kurulan ‘Evde Bakım ve Sağlık Hizmetleri” ekibi çalışmalarını aralıksız olarak sürdürürken, önceki gece Başkan Şenlikoğlu’da 2 aileyi ziyaret ederek gönülleri fethetti.
Başkan Şenlikoğlu ilk olarak beraberindeki heyetle birlikte ‘Evde Bakım ve Sağlık Hizmetleri’ ekibinin hizmet takibinde bulunan Özyazıcı ailesini ziyaret etti. Hacısiyam Mahallesinde ikamet eden hasta Nihal Kartal hakkında annesi Arife Özyazıcı ile sohbet eden Başkan Şenlikoğlu, Kartal’a acil şifalar diledi ve her zaman yanlarında olduklarını söyledi. Daha sonra ise başka bir ailenin ziyaretine gidildi. Sunay Hanım ve annesi Haskız Hanımın evlerine konuk olunarak, hal hatırları soruldu,  karşılıklı sohbet edildi. Her iki ailede verilen hizmetten ve Başkan Şenlikoğlu’nun ziyaretinden son derece memnun kaldıklarını belirtirken, Başkan Şenlikoğlu ise: “ Ziyaret ettiğimiz ailelerimizden başkanım bu güzel ve anlamlı çalışmanız için Allah sizden razı olsun sözünü duymak bizi ziyadesiyle mutlu etti. Her şey vatandaşlarımızın mutluluğu ve huzuru için. Her iki ailemize de misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim. Biz Giresun’uz. Biriz ve beraberiz. Giresun için Giresunlu hemşerilerimiz için hem sahada çalışmaya, hem gönüllerine girmeye, hem de ihtiyaçlarını giderme de durmaksızın çalışacağız” dedi.
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun talimatıyla kurulan ‘Evde Bakım ve Sağlık Hizmetleri” ekibi çalışmalarını aralıksız olarak sürdürürken, önceki gece Başkan Şenlikoğlu’da 2 aileyi ziyaret ederek gönülleri fethetti.

Başkan Şenlikoğlu ilk olarak beraberindeki heyetle birlikte ‘Evde Bakım ve Sağlık Hizmetleri’ ekibinin hizmet takibinde bulunan Özyazıcı ailesini ziyaret etti. Hacısiyam Mahallesinde ikamet eden hasta Nihal Kartal hakkında annesi Arife Özyazıcı ile sohbet eden Başkan Şenlikoğlu, Kartal’a acil şifalar diledi ve her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Daha sonra ise başka bir ailenin ziyaretine gidildi. Sunay Hanım ve annesi Haskız Hanımın evlerine konuk olunarak, hal hatırları soruldu,  karşılıklı sohbet edildi.

Her iki ailede verilen hizmetten ve Başkan Şenlikoğlu’nun ziyaretinden son derece memnun kaldıklarını belirtirken, Başkan Şenlikoğlu ise: “ Ziyaret ettiğimiz ailelerimizden başkanım bu güzel ve anlamlı çalışmanız için Allah sizden razı olsun sözünü duymak bizi ziyadesiyle mutlu etti. Her şey vatandaşlarımızın mutluluğu ve huzuru için. Her iki ailemize de misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim. Biz Giresun’uz. Biriz ve beraberiz. Giresun için Giresunlu hemşerilerimiz için hem sahada çalışmaya, hem gönüllerine girmeye, hem de ihtiyaçlarını giderme de durmaksızın çalışacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.