Şenlikoğlu, Ankara’dan istediğini alıyor

SİYASET 05.12.2019 - 17:35, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 1968+ kez okundu.
 

Şenlikoğlu, Ankara’dan istediğini alıyor

Çarşamba günü Ankara’da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a yaptıkları ziyaret sonrası konuşan Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, “Ankara’ya gittiğimiz her zaman şehrimizle ilgili taleplerimizi ilgili birimlere muhakkak iletiyoruz, anlatıyoruz.
Bu zamana kadar çokta olumlu sonuçlar aldık. Yakın bir tarihte trafik sorunumuzla ilgili ‘Dal-Çık Projesi’nin proje ihalesi yapıldı. 26 Aralık’ta ise şehrimizin yıllarca içme suyunu karşılayacak çok önemli ‘İkisu Projesi’nin ihalesi yapılacak. Yine projelerimizle ilgili geçtiğimiz günde Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızı ziyaret ettik. Sayın Bakanımız Murat Kurum ile yaptığımız görüşmede özelikle vatandaşlarımıza vaat ettiğimiz projelerin detaylarını konuştuk. Şunu açık yüreklilikle belirtmek isterim ki, Sayın Bakanımızın gerek projelerimize, gerekse bizlere göstermiş olduğu yakın ilgi bizi ziyadesiyle memnun etti” dedi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum ile yaptıkları görüşmede ‘Aksu Eski Çöp Alanı’nın rehabilite çalışmasının startı ile ilgili talimatın verilmesinden de çok mutlu olduklarını kaydeden Başkan Aksu, “İnşallah eski çöp alanında yapılacak çalışmalarla beraber söz konusu bölge, ilerleyen dönemlerde birçok yönüyle vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Yine, Sayın Bakanımız Murat Kurum'un onayı ile birçok özelliğe sahip ‘Kombine Vidanjör’ aracının şehrimize kazandırılmış olması bizleri ayrıca mutlu etti” ifadelerini kullandı. Diğer yandan hemşehrilerinin merakla beklediği özellikle sosyal alan vb. yerlerin bolca olacağı ‘Millet Bahçesi’nin detayları üzerinde önemli görüşmeler yaptıklarını da belirten Başkan Şenlikoğlu, “İlimiz için oldukça verimli geçen bu görüşmeden dolayı Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.    
Çarşamba günü Ankara’da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a yaptıkları ziyaret sonrası konuşan Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, “Ankara’ya gittiğimiz her zaman şehrimizle ilgili taleplerimizi ilgili birimlere muhakkak iletiyoruz, anlatıyoruz.

Bu zamana kadar çokta olumlu sonuçlar aldık. Yakın bir tarihte trafik sorunumuzla ilgili ‘Dal-Çık Projesi’nin proje ihalesi yapıldı. 26 Aralık’ta ise şehrimizin yıllarca içme suyunu karşılayacak çok önemli ‘İkisu Projesi’nin ihalesi yapılacak. Yine projelerimizle ilgili geçtiğimiz günde Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızı ziyaret ettik. Sayın Bakanımız Murat Kurum ile yaptığımız görüşmede özelikle vatandaşlarımıza vaat ettiğimiz projelerin detaylarını konuştuk. Şunu açık yüreklilikle belirtmek isterim ki, Sayın Bakanımızın gerek projelerimize, gerekse bizlere göstermiş olduğu yakın ilgi bizi ziyadesiyle memnun etti” dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum ile yaptıkları görüşmede ‘Aksu Eski Çöp Alanı’nın rehabilite çalışmasının startı ile ilgili talimatın verilmesinden de çok mutlu olduklarını kaydeden Başkan Aksu, “İnşallah eski çöp alanında yapılacak çalışmalarla beraber söz konusu bölge, ilerleyen dönemlerde birçok yönüyle vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Yine, Sayın Bakanımız Murat Kurum'un onayı ile birçok özelliğe sahip ‘Kombine Vidanjör’ aracının şehrimize kazandırılmış olması bizleri ayrıca mutlu etti” ifadelerini kullandı.

Diğer yandan hemşehrilerinin merakla beklediği özellikle sosyal alan vb. yerlerin bolca olacağı ‘Millet Bahçesi’nin detayları üzerinde önemli görüşmeler yaptıklarını da belirten Başkan Şenlikoğlu, “İlimiz için oldukça verimli geçen bu görüşmeden dolayı Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.