Sel Giresun'u da vurdu

YAŞAM 23.09.2016 - 18:18, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3763+ kez okundu.
 

Sel Giresun'u da vurdu

Çarşamba günü Giresun'u da etkisini altına alan yoğun yağmur, Eynesil ve Görele'de maddi hasarlı taşkına neden oldu.
Vali Hasan Karahan, Milletvekili Sabri Öztürk ve beraberindekilerle birlikte yaşanan taşkın bölgelerinde incelemelerde bulundu. Eynesil ilçesinde maddi hasara yol açan selin can kaybına yol açmadığını belirten Vali Karahan "Ama yağışın artması ihtimali var. Vatandaşlarımızı uyarıyoruz. Özellikle dere kenarında evleri olan vatandaşlarımız dikkatli olmalılar" dedi.Vali Karahan, Eynesil ve Görele ilçesinde iki saat etkili olan yağışın ciddi hasara yol açtığını söyleyerek, bazı evlerin ve köprülerin zarar gördüğünü ifade etti. Şiddetli yağışın Eynesil ve Görele ilçesi dışında bir hasara yol açmadığını söyleyen Vali Karahan, olayın haber alınması üzerine; İl Özel İdaresi, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve DSİ 226.Şube Müdürlüğü ekiplerinin zaman geçirmeden bölgeye intikal ederek çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.
Çarşamba günü Giresun'u da etkisini altına alan yoğun yağmur, Eynesil ve Görele'de maddi hasarlı taşkına neden oldu.
Vali Hasan Karahan, Milletvekili Sabri Öztürk ve beraberindekilerle birlikte yaşanan taşkın bölgelerinde incelemelerde bulundu. 
Eynesil ilçesinde maddi hasara yol açan selin can kaybına yol açmadığını belirten Vali Karahan "Ama yağışın artması ihtimali var. Vatandaşlarımızı uyarıyoruz. Özellikle dere kenarında evleri olan vatandaşlarımız dikkatli olmalılar" dedi.
Vali Karahan, Eynesil ve Görele ilçesinde iki saat etkili olan yağışın ciddi hasara yol açtığını söyleyerek, bazı evlerin ve köprülerin zarar gördüğünü ifade etti. 
Şiddetli yağışın Eynesil ve Görele ilçesi dışında bir hasara yol açmadığını söyleyen Vali Karahan, olayın haber alınması üzerine; İl Özel İdaresi, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve DSİ 226.Şube Müdürlüğü ekiplerinin zaman geçirmeden bölgeye intikal ederek çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.