‘Şehrimizin inşasında yatay mimariyi tercih edeceğiz’

SİYASET 12.07.2019 - 17:22, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3509+ kez okundu.
 

‘Şehrimizin inşasında yatay mimariyi tercih edeceğiz’

31 Mart Yerel seçimlerinde Giresun Belediye Başkanlığına seçilen Aytekin Şenlikoğlu şehrimizin imar problemleri konusunda açıklamalarda bulundu.
İmar probleminin ciddi bir sorun olduğunu, kendisi belediye başkanı olarak görev aldığı sürece şehrin inşasında yatay mimariyi tercih edeceklerini dile getiren Aytekin Şenlikoğlu, “Şehrimizin bulunduğu coğrafya, iklim ve topoğrafyası ile insanlarımızın arasında bir hak var. Bu hakkı göz ardı ederek bir şehir kurulamaz. Önceki dönem Belediye Başkanı tarafından eski Rus Pazarı arazisinde yapımına izin verilen yüksek katlı binanın şehrin ve şehirde yaşayanların haklarını hiçe sayarak yapılmıştır. Bu yapılan yüksek katlı binanın hiçbir izahı yoktur. Ne akla, ne mantığa, ne de şehir zevkine uyuyor. Biz Giresun Belediyesini yönettiğimiz sürece yeni imar planını her zaman yatay ve insani bir nispet üzerine oluşturacağız” diye konuştu. Başkan Şenlikoğlu, önceki dönem Belediye Başkanı tarafından yapılmasına izin verilen gökdelenin halk tarafından istenmemesi ve eleştirilmesine hak verdiğini söyledi.  
31 Mart Yerel seçimlerinde Giresun Belediye Başkanlığına seçilen Aytekin Şenlikoğlu şehrimizin imar problemleri konusunda açıklamalarda bulundu.

İmar probleminin ciddi bir sorun olduğunu, kendisi belediye başkanı olarak görev aldığı sürece şehrin inşasında yatay mimariyi tercih edeceklerini dile getiren Aytekin Şenlikoğlu, “Şehrimizin bulunduğu coğrafya, iklim ve topoğrafyası ile insanlarımızın arasında bir hak var. Bu hakkı göz ardı ederek bir şehir kurulamaz. Önceki dönem Belediye Başkanı tarafından eski Rus Pazarı arazisinde yapımına izin verilen yüksek katlı binanın şehrin ve şehirde yaşayanların haklarını hiçe sayarak yapılmıştır. Bu yapılan yüksek katlı binanın hiçbir izahı yoktur. Ne akla, ne mantığa, ne de şehir zevkine uyuyor. Biz Giresun Belediyesini yönettiğimiz sürece yeni imar planını her zaman yatay ve insani bir nispet üzerine oluşturacağız” diye konuştu.

Başkan Şenlikoğlu, önceki dönem Belediye Başkanı tarafından yapılmasına izin verilen gökdelenin halk tarafından istenmemesi ve eleştirilmesine hak verdiğini söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.