‘Seçim Ülkemize ve Giresun’a hayırlı olsun’

GÜNDEM 01.04.2019 - 09:41, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3206+ kez okundu.
 

‘Seçim Ülkemize ve Giresun’a hayırlı olsun’

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları ve eşi hanımefendi Uzm.Dr. Aliye Serpil Sarıfakıoğulları, Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde oyunu Cumhuriyet Ortaokulu'nda kullandı.
Vali Sarıfakıoğulları, 31 Mart Pazar günü saat 13.15'de Giresun Merkez Kale Mahallesi Eşref Dizdar Caddesinde bulunan Cumhuriyet Ortaokulu'na giderek, Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu 1160 nolu sandıkta eşi Hanımefendi Aliye Serpil Sarıfakıoğulları ile birlikte kullanarak, sandık görevlilerine kolay gelsin dileğinde bulundu. Vali Sarıfakıoğulları, oyunu kullandıktan sonra, seçimlerin ülkemize ve Giresun'a hayırlı uğurlu olmasını dileyerek yaptığı değerlendirmede “Giresun genelinde; il merkezi, 15 ilçe, 8 belde ve 551 köyümüzde toplam 753 jandarma ve 648 polis sorumluluk bölgesinde olmak üzere Bin 400 sandık da 352 bin 80 seçmen Mahalli İdareler Genel Seçimlerimiz için oy kullanıldı. Oy verme işlemlerinin devam ettiği süreçte her hangi bir asayiş olayımız söz konusu olmadı. Vatandaşımız güven ve huzur içinde oylarını kullandı. Sandık güvenliği için bütün tedbirlerimizi aldık. Kaymakamlarımız, jandarma, emniyet ve gönüllü köy korucularımız sorunsuz bir seçim sürecinin yaşanması adına en üst düzeyde gayret göstermektedirler” dedi.  
Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları ve eşi hanımefendi Uzm.Dr. Aliye Serpil Sarıfakıoğulları, Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde oyunu Cumhuriyet Ortaokulu'nda kullandı.

Vali Sarıfakıoğulları, 31 Mart Pazar günü saat 13.15'de Giresun Merkez Kale Mahallesi Eşref Dizdar Caddesinde bulunan Cumhuriyet Ortaokulu'na giderek, Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu 1160 nolu sandıkta eşi Hanımefendi Aliye Serpil Sarıfakıoğulları ile birlikte kullanarak, sandık görevlilerine kolay gelsin dileğinde bulundu.

Vali Sarıfakıoğulları, oyunu kullandıktan sonra, seçimlerin ülkemize ve Giresun'a hayırlı uğurlu olmasını dileyerek yaptığı değerlendirmede “Giresun genelinde; il merkezi, 15 ilçe, 8 belde ve 551 köyümüzde toplam 753 jandarma ve 648 polis sorumluluk bölgesinde olmak üzere Bin 400 sandık da 352 bin 80 seçmen Mahalli İdareler Genel Seçimlerimiz için oy kullanıldı. Oy verme işlemlerinin devam ettiği süreçte her hangi bir asayiş olayımız söz konusu olmadı. Vatandaşımız güven ve huzur içinde oylarını kullandı. Sandık güvenliği için bütün tedbirlerimizi aldık. Kaymakamlarımız, jandarma, emniyet ve gönüllü köy korucularımız sorunsuz bir seçim sürecinin yaşanması adına en üst düzeyde gayret göstermektedirler” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.