Sarayburnu’ndan Cumhurbaşkanına teşekkür

GÜNDEM 24.10.2019 - 17:36, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2036+ kez okundu.
 

Sarayburnu’ndan Cumhurbaşkanına teşekkür

1987 yılında yapımına başlanılan Bulancak Sarayburnu Cami, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan ve resmi gazetede yayınlanan Cumhurbaşkanı Kararına göre Millet Bahçesine kavuşuyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı kararda ‘Bulancak İlçesi Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan 202 ada 3 parsel numaralı taşınmazın bölgede yapımı planlanan millet bahçesi projesinin hayata geçirilmesi amacıyla Bulancak Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılmasına 2942 sayılı kamulaştırma kanunu 27. Maddesi gereğince karar verilmiştir’ ifadeleri yer aldı. Gazetemizi ziyaret ederek ‘Millet Bahçesi Projesi’ için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürlerini sunan Sarayburnu Cami ve Külliyatını Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Yusuf Ziya Sipahi, “1987 yılında başladığımız camimizin müştemilatı ve halkımız için Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı kamulaştırma kararı Bulancak olarak bizleri mutlu etmiştir. Bu kamulaştırmanın gerçekleşmesi için bu kararı çıkaran başta Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, AK Parti Giresun Milletvekillerimize, Belediye Başkanımıza ve emeği geçen tüm herkese teşekkür ederim” dedi.
1987 yılında yapımına başlanılan Bulancak Sarayburnu Cami, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan ve resmi gazetede yayınlanan Cumhurbaşkanı Kararına göre Millet Bahçesine kavuşuyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı kararda ‘Bulancak İlçesi Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan 202 ada 3 parsel numaralı taşınmazın bölgede yapımı planlanan millet bahçesi projesinin hayata geçirilmesi amacıyla Bulancak Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılmasına 2942 sayılı kamulaştırma kanunu 27. Maddesi gereğince karar verilmiştir’ ifadeleri yer aldı.

Gazetemizi ziyaret ederek ‘Millet Bahçesi Projesi’ için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürlerini sunan Sarayburnu Cami ve Külliyatını Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Yusuf Ziya Sipahi, “1987 yılında başladığımız camimizin müştemilatı ve halkımız için Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı kamulaştırma kararı Bulancak olarak bizleri mutlu etmiştir. Bu kamulaştırmanın gerçekleşmesi için bu kararı çıkaran başta Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, AK Parti Giresun Milletvekillerimize, Belediye Başkanımıza ve emeği geçen tüm herkese teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.