Sanatın ışığı göz kamaştırır

SANAT 19.12.2019 - 17:28, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 8133+ kez okundu.
 

Sanatın ışığı göz kamaştırır

İlk kitabı Sonbahar Fısıltıları’yla edebiyat dünyasında yer edinen hemşerimiz Şair Şengül Coşkun, çeşitli illerde, fuar ve kitapevlerinde düzenlenen imza günlerini sürdürüyor.
Coşkun, son olarak, Tirebolu Halide Edip Adıvar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen şiir dinletisi ve imza günü etkinliğine katıldı. Öğretmen, öğrenci ve velilerden oluşan kalabalık bir topluluğa sahneden şiirlerini seslendiren Şengül Coşkun’a müzisyen ve ses sanatçısı Sezai Ekmekçi de eşlik etti.  Şair Coşkun, yaptığı konuşmada “Sanatın ışığı göz kamaştırır. Çünkü onun olduğu yerde ruh aydınlanır. Öğrencilerimizin eğitimine sanatın en güçlü olgusu şiiri de katarak bizleri burada konuk eden okul müdürü Sayın Eyüp Yıldırım beyefendiyi kutluyorum. O’na,  Tirebolu Sağlık Meslek Lisesi Müdiremiz Samiye Yıldırım hanımefendiye, şiirime ses olan ve şiirleriyle sahneyi paylaştığım değerli öğretmenlerime, öğrencilerimize ve emeği geçen tüm sanat ve şiir dostlarına teşekkür ediyorum” dedi. Şengül Coşkun daha sonra katılımcılara kitaplarını imzaladı ve onların sorularını yanıtladı.  
İlk kitabı Sonbahar Fısıltıları’yla edebiyat dünyasında yer edinen hemşerimiz Şair Şengül Coşkun, çeşitli illerde, fuar ve kitapevlerinde düzenlenen imza günlerini sürdürüyor.

Coşkun, son olarak, Tirebolu Halide Edip Adıvar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen şiir dinletisi ve imza günü etkinliğine katıldı. Öğretmen, öğrenci ve velilerden oluşan kalabalık bir topluluğa sahneden şiirlerini seslendiren Şengül Coşkun’a müzisyen ve ses sanatçısı Sezai Ekmekçi de eşlik etti. 

Şair Coşkun, yaptığı konuşmada “Sanatın ışığı göz kamaştırır. Çünkü onun olduğu yerde ruh aydınlanır. Öğrencilerimizin eğitimine sanatın en güçlü olgusu şiiri de katarak bizleri burada konuk eden okul müdürü Sayın Eyüp Yıldırım beyefendiyi kutluyorum. O’na,  Tirebolu Sağlık Meslek Lisesi Müdiremiz Samiye Yıldırım hanımefendiye, şiirime ses olan ve şiirleriyle sahneyi paylaştığım değerli öğretmenlerime, öğrencilerimize ve emeği geçen tüm sanat ve şiir dostlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Şengül Coşkun daha sonra katılımcılara kitaplarını imzaladı ve onların sorularını yanıtladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.