SAĞANAK HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ

GÜNDEM 19.06.2020 - 18:04, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3804+ kez okundu.
 

SAĞANAK HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ

Giresun’da etkili olan sağanak nedeniyle bazı iş yerlerini su bastı, Karadeniz Sahil Yolu'nda ise ulaşımda aksama meydana geldi. Kentte etkisini gösteren yağış sebebiyle caddelerde su birikintileri oluştu. Atatürk Meydanı etrafındaki bazı iş yerlerini su bastı. Esnaf iş yerlerindeki suyu boşaltmaya çalıştı. Karadeniz Sahil Yolu Giresun Limanı mevkisinde de oluşan su birikintileri nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı. Bazı araçlar yolda kalırken itfaiye ve polis ekipleri araçlara yardım etti. Karayolları ve itfaiye ekiplerince su biriken

Giresun’da etkili olan sağanak nedeniyle bazı iş yerlerini su bastı, Karadeniz Sahil Yolu'nda ise ulaşımda aksama meydana geldi.

Kentte etkisini gösteren yağış sebebiyle caddelerde su birikintileri oluştu. Atatürk Meydanı etrafındaki bazı iş yerlerini su bastı. Esnaf iş yerlerindeki suyu boşaltmaya çalıştı.

Karadeniz Sahil Yolu Giresun Limanı mevkisinde de oluşan su birikintileri nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı.

Bazı araçlar yolda kalırken itfaiye ve polis ekipleri araçlara yardım etti.

Karayolları ve itfaiye ekiplerince su biriken

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.