Saadetliler, Engellileri unutmadı

SİYASET 05.12.2016 - 16:36, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2082+ kez okundu.
 

Saadetliler, Engellileri unutmadı

Saadet Partisi İl Başkanlığı 03 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Giresun Anadolu Engelliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti.
Ziyarette Dernek Başkanı Nihat Yayla ve engelli vatandaşlar da hazır bulundu. İl Başkanı Ömer Öztürk, Saadet Partisi olarak her zaman engelli vatandaşlarımızın yanında olduklarını, bunu gerek mecliste muhalefette iken, gerekse iktidarları döneminde yaptıkları icraatlar ile ispatladıklarını belirterek; "Bütün bu yaptıklarımızın ve bugüne kadar yapılanların nihai çözüm olmadığına inanıyoruz. Bu nedenle Milli Görüş felsefesiyle Saadet Partisi olarak bundan sonra da Parlamentoda temsil hakkına sahip olduğumuz takdirde her sahada olduğu gibi bu alanda da hassasiyetimizi ortaya koyacağız" dedi.Engelliliğe yol açan sebeplerin ortadan kaldırılması için Sağlık Bakanlığının gerekli ve yeterli bir çalışma yapmasını ve bunun devlet politikası haline getirilmesini ifade eden Öztürk, "Engellilere verilen hizmetler ile ilgili yerel yönetimlere özel yetkiler ve imkânlar sağlanmalıdır. Ayrıca engellilerle ilgili hizmetlerin aksamadan yürütülmesi için denetleme ve izleme çalışmalarına önem verilmeli ve gerekli her türlü tedbir alınmalıdır" şeklinde konuştu.
Saadet Partisi İl Başkanlığı 03 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Giresun Anadolu Engelliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti.
Ziyarette Dernek Başkanı Nihat Yayla ve engelli vatandaşlar da hazır bulundu. İl Başkanı Ömer Öztürk, Saadet Partisi olarak her zaman engelli vatandaşlarımızın yanında olduklarını, bunu gerek mecliste muhalefette iken, gerekse iktidarları döneminde yaptıkları icraatlar ile ispatladıklarını belirterek; "Bütün bu yaptıklarımızın ve bugüne kadar yapılanların nihai çözüm olmadığına inanıyoruz. Bu nedenle Milli Görüş felsefesiyle Saadet Partisi olarak bundan sonra da Parlamentoda temsil hakkına sahip olduğumuz takdirde her sahada olduğu gibi bu alanda da hassasiyetimizi ortaya koyacağız" dedi.
Engelliliğe yol açan sebeplerin ortadan kaldırılması için Sağlık Bakanlığının gerekli ve yeterli bir çalışma yapmasını ve bunun devlet politikası haline getirilmesini ifade eden Öztürk, "Engellilere verilen hizmetler ile ilgili yerel yönetimlere özel yetkiler ve imkânlar sağlanmalıdır. Ayrıca engellilerle ilgili hizmetlerin aksamadan yürütülmesi için denetleme ve izleme çalışmalarına önem verilmeli ve gerekli her türlü tedbir alınmalıdır" şeklinde konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.