Rektörler Artvin’de bir araya geldi

GÜNDEM 18.11.2019 - 17:42, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 1946+ kez okundu.
 

Rektörler Artvin’de bir araya geldi

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can, Artvin Çoruh Üniversitesinde gerçekleşen Doğu Karadeniz Bölgesi Rektörleri toplantısına katıldı.
Rektör Prof. Dr. Fahrettin Tilki’nin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya; Avrasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kenan İnan, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman ve Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu katıldı. Toplantı öncesinde Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin ve AK Parti Artvin Milletvekili Erkan Balta ile de bir araya gelen bölge Rektörleri, daha sonra Rektör Prof. Dr. Fahrettin Tilki’nin makamında bir araya geldiler. Doğu Karadeniz Bölgesi’nde bulunan üniversiteler arasında bilim, akademi ve eğitim alanlarında atılacak müşterek adımların görüşüldüğü toplantıda, Üniversite-Kent-Bölge işbirliği ile bölge üniversitelerinin ortak sorunları için yapılacak çalışmalar hakkında da fikir alış-verişinde bulunuldu.
Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can, Artvin Çoruh Üniversitesinde gerçekleşen Doğu Karadeniz Bölgesi Rektörleri toplantısına katıldı.

Rektör Prof. Dr. Fahrettin Tilki’nin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya; Avrasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kenan İnan, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman ve Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu katıldı.

Toplantı öncesinde Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin ve AK Parti Artvin Milletvekili Erkan Balta ile de bir araya gelen bölge Rektörleri, daha sonra Rektör Prof. Dr. Fahrettin Tilki’nin makamında bir araya geldiler. Doğu Karadeniz Bölgesi’nde bulunan üniversiteler arasında bilim, akademi ve eğitim alanlarında atılacak müşterek adımların görüşüldüğü toplantıda, Üniversite-Kent-Bölge işbirliği ile bölge üniversitelerinin ortak sorunları için yapılacak çalışmalar hakkında da fikir alış-verişinde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.