Rektör Coşkun'dan parti ziyaretleri

SİYASET 08.12.2016 - 16:50, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 1995+ kez okundu.
 

Rektör Coşkun'dan parti ziyaretleri

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun,...
...6 Aralık 2016 Salı günü AK Parti ve CHP İl Başkanlıkları ile Giresun Belediyesine iade-i ziyarette bulundu. AK Parti İl Başkanlığında Başkan Vekili Kenan Tatlı ve il yönetimi, CHP İl Başkanlığında da CHP İl Başkanı Necati Tığlı ve parti il yönetimi ile görüşen ve çeşitli konularda fikir alış verişinde bulunan Rektör Coşkun, buradan Giresun Belediyesine geçerek Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Kurt ile bir araya geldi. Ziyarette konuşan Rektör Coşkun, Giresun'un ve Giresun Üniversitesinin gelişimine katkı sağlayacak projelerde işbirliğine açık olduklarını belirtti. Ziyaretlerde, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Nazım Elmas ve Özel Kalem Müdürü Hüseyin Özdemir de hazır bulundular.   
Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun,...
...6 Aralık 2016 Salı günü AK Parti ve CHP İl Başkanlıkları ile Giresun Belediyesine iade-i ziyarette bulundu. AK Parti İl Başkanlığında Başkan Vekili Kenan Tatlı ve il yönetimi, CHP İl Başkanlığında da CHP İl Başkanı Necati Tığlı ve parti il yönetimi ile görüşen ve çeşitli konularda fikir alış verişinde bulunan Rektör Coşkun, buradan Giresun Belediyesine geçerek Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Kurt ile bir araya geldi. Ziyarette konuşan Rektör Coşkun, Giresun'un ve Giresun Üniversitesinin gelişimine katkı sağlayacak projelerde işbirliğine açık olduklarını belirtti. 
Ziyaretlerde, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Nazım Elmas ve Özel Kalem Müdürü Hüseyin Özdemir de hazır bulundular.

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.