Rektör’den Başkan’a tebrik ziyareti

SİYASET 12.04.2019 - 17:59, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3689+ kez okundu.
 

Rektör’den Başkan’a tebrik ziyareti

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun, 31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimler sonunda Giresun Belediye Başkanı seçilen Av. Aytekin Şenlikoğlu’na tebrik ziyaretinde bulundu.
Gerçekleşen ziyarette, Şenlikoğlu’nu tebrik eden Rektör Coşkun, Giresun adına önemli bir görev üstlendiklerini belirterek çalışmalarında kendisine başarılar diledi. Giresun Üniversitesi olarak şehre katkı sağlayacak her türlü projeye açık olduklarını söyleyen Rektör Coşkun, bu doğrultuda Giresun Belediyesi ile de ortak çalışmalar yürütmeyi arzu ettiklerini ifade etti. Rektör Coşkun ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden Başkan Aytekin Şenlikoğlu, üstlendikleri görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacaklarını belirterek, Giresun Belediyesi olarak bazı konularda Giresun Üniversitesi ile işbirliğine gidebileceklerini, ortak çalışma alanlarının oluşmasının kendileri açısından da memnuniyet verici olacağını söyledi. Ziyarette Rektöre; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Canan Çelik, Prof. Dr. Mustafa Cin ve Prof. Dr. Serkan Soylu ile Rektör Danışmanları Dr. Öğr. Üyesi Abbas Karaağaçlı, Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Çelik ve Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Çakmak eşlik ettiler.
Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun, 31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimler sonunda Giresun Belediye Başkanı seçilen Av. Aytekin Şenlikoğlu’na tebrik ziyaretinde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette, Şenlikoğlu’nu tebrik eden Rektör Coşkun, Giresun adına önemli bir görev üstlendiklerini belirterek çalışmalarında kendisine başarılar diledi.

Giresun Üniversitesi olarak şehre katkı sağlayacak her türlü projeye açık olduklarını söyleyen Rektör Coşkun, bu doğrultuda Giresun Belediyesi ile de ortak çalışmalar yürütmeyi arzu ettiklerini ifade etti. Rektör Coşkun ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden Başkan Aytekin Şenlikoğlu, üstlendikleri görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacaklarını belirterek, Giresun Belediyesi olarak bazı konularda Giresun Üniversitesi ile işbirliğine gidebileceklerini, ortak çalışma alanlarının oluşmasının kendileri açısından da memnuniyet verici olacağını söyledi.
Ziyarette Rektöre; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Canan Çelik, Prof. Dr. Mustafa Cin ve Prof. Dr. Serkan Soylu ile Rektör Danışmanları Dr. Öğr. Üyesi Abbas Karaağaçlı, Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Çelik ve Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Çakmak eşlik ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.