Rektör Coşkun’dan Öden ve Bal’a tebrik ziyareti

EĞİTİM 08.05.2019 - 09:04, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3642+ kez okundu.
 

Rektör Coşkun’dan Öden ve Bal’a tebrik ziyareti

Giresun Üniversitesi RektörüProf. Dr. Cevdet Coşkun Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Osman Öden ve İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. Ahmet Bal'a tebrik ziyaretinde bulundu.
Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Serkan Soylu ve Prof. Dr. Canan Çelik ile Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Oktay Karaman eşlik ettiği Rektör Coşkun, günün ilk ziyaretini Giresun Belediyesine gerçekleştirdi. Yakın zamanda Belediye Başkan Yardımcılığına atanan Osman Öden’i tebrik eden Rektör, yeni görevinde kendisine başarılar diledi. Beraberindeki heyetle daha sonra Giresun İl Sağlık Müdürlüğüne geçen Prof. Dr. Cevdet Coşkun, vekaleten yürüttüğü İl Sağlık Müdürlüğüne asaleten atanan Opr. Dr. Ahmet Bal’ı ziyaret ederek, kendisini tebrik etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ahmet Bal, Rektör Coşkun ve beraberindekilere, başarı dileklerinden ötürü teşekkür etti.  
Giresun Üniversitesi RektörüProf. Dr. Cevdet Coşkun Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Osman Öden ve İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. Ahmet Bal'a tebrik ziyaretinde bulundu.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Serkan Soylu ve Prof. Dr. Canan Çelik ile Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Oktay Karaman eşlik ettiği Rektör Coşkun, günün ilk ziyaretini Giresun Belediyesine gerçekleştirdi. Yakın zamanda Belediye Başkan Yardımcılığına atanan Osman Öden’i tebrik eden Rektör, yeni görevinde kendisine başarılar diledi.


Beraberindeki heyetle daha sonra Giresun İl Sağlık Müdürlüğüne geçen Prof. Dr. Cevdet Coşkun, vekaleten yürüttüğü İl Sağlık Müdürlüğüne asaleten atanan Opr. Dr. Ahmet Bal’ı ziyaret ederek, kendisini tebrik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ahmet Bal, Rektör Coşkun ve beraberindekilere, başarı dileklerinden ötürü teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.