Rektör Coşkun Bulancak’ı ziyaret etti

GÜNDEM 25.01.2019 - 17:30, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2911+ kez okundu.
 

Rektör Coşkun Bulancak’ı ziyaret etti

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun’un, birimlerin genel durumunu yerinde görmek, çalışanların ve öğrencilerin sorunlarını ve önerilerini dinlemek amacıyla ilçelere düzenlediği birim ziyaretleri,
24 Ocak 2019 Perşembe günü Bulancak Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ile sona erdi. Yüksekokulların genel durumu hakkında bilgi alan Rektör ve beraberindeki heyet daha sonra, UBYO toplantı salonunda akademik ve idari kadro ile bir araya geldi. Yüksekokulu tanıtan kısa bir sunumun ardından çalışanlara söz veren Rektör Coşkun, sohbet havasında gerçekleşen toplantıda personelin istek, sorun ve önerilerini dinledi. Toplantıda, yüksekokuldaki çalışma ortamından memnun olduklarını, herkesin özveriyle çalıştığını söyleyen akademisyenler, bunun yanı sıra bazı aksaklıkların yaşandığını da belirterek; Uzaktan Eğitim Merkezi, stajlar, akademik personel ve fiziki mekan eksikliği konularında yaşanan sorunları aktardılar. Çalışanları dinleyen Rektör Prof. Dr. Cevdet Coşkun, yaşanan sıkıntıların farkında olduklarını belirterek, hem fiziki mekan hem de akademik kadro hususunda eksikliklerin giderilmesi için en kısa sürede çalışma başlatacaklarını söyledi.
Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun’un, birimlerin genel durumunu yerinde görmek, çalışanların ve öğrencilerin sorunlarını ve önerilerini dinlemek amacıyla ilçelere düzenlediği birim ziyaretleri,

24 Ocak 2019 Perşembe günü Bulancak Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ile sona erdi.
Yüksekokulların genel durumu hakkında bilgi alan Rektör ve beraberindeki heyet daha sonra, UBYO toplantı salonunda akademik ve idari kadro ile bir araya geldi. Yüksekokulu tanıtan kısa bir sunumun ardından çalışanlara söz veren Rektör Coşkun, sohbet havasında gerçekleşen toplantıda personelin istek, sorun ve önerilerini dinledi.

Toplantıda, yüksekokuldaki çalışma ortamından memnun olduklarını, herkesin özveriyle çalıştığını söyleyen akademisyenler, bunun yanı sıra bazı aksaklıkların yaşandığını da belirterek; Uzaktan Eğitim Merkezi, stajlar, akademik personel ve fiziki mekan eksikliği konularında yaşanan sorunları aktardılar.
Çalışanları dinleyen Rektör Prof. Dr. Cevdet Coşkun, yaşanan sıkıntıların farkında olduklarını belirterek, hem fiziki mekan hem de akademik kadro hususunda eksikliklerin giderilmesi için en kısa sürede çalışma başlatacaklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.