Protokol yolunun ucu yarım kaldı

GÜNDEM 26.12.2016 - 16:45, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3109+ kez okundu.
 

Protokol yolunun ucu yarım kaldı

Her zaman söyleriz bizim işimiz hep yarım yamalak ...
...olur diye. Bazen güzel işler yaparız ama peşinden de öyle olmayacak bir şey yaparız ki akıl alır gibi değildir. Bulancak Belediyesi protokol yolu olarak kullanılacak İncüvez köprüsü kenarındaki saat kulesine kadar olan yolda sağlı sollu kaldırım yaptı.2 aydan fazla çalışma yapılan bu kaldırımlar yolun kenarına güzel bir görünüm kazandırmıştı. Ancak geçen gün oradan muhabirimiz geçerken dikkat edince, kaldırımın trafik ışıklarının bitiştiği uç kısmındaki resimdeki gördüğünüz yer öylece bırakılıp gidilmiş. Dediğimiz gibi ne zaman güzel bir iş yapsak; böylesine de yamalı bohça gibi sonunu bir türlü getiremiyoruz.
Her zaman söyleriz bizim işimiz hep yarım yamalak ...
...olur diye. Bazen güzel işler yaparız ama peşinden de öyle olmayacak bir şey yaparız ki akıl alır gibi değildir. Bulancak Belediyesi protokol yolu olarak kullanılacak İncüvez köprüsü kenarındaki saat kulesine kadar olan yolda sağlı sollu kaldırım yaptı.
2 aydan fazla çalışma yapılan bu kaldırımlar yolun kenarına güzel bir görünüm kazandırmıştı. Ancak geçen gün oradan muhabirimiz geçerken dikkat edince, kaldırımın trafik ışıklarının bitiştiği uç kısmındaki resimdeki gördüğünüz yer öylece bırakılıp gidilmiş. Dediğimiz gibi ne zaman güzel bir iş yapsak; böylesine de yamalı bohça gibi sonunu bir türlü getiremiyoruz.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.