Protokol 12 Mart’ı unutmadı

GÜNDEM 12.03.2020 - 17:33, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3379+ kez okundu.
 

Protokol 12 Mart’ı unutmadı

Giresun’da İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü dolayısıyla program düzenlendi.
Giresun Belediyesi Vahit Sütlaş Sahnesi'nde düzenlenen törende, öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, İstiklal Marşı okundu. ‘İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy’ konulu tiyatro oyununun sahnelediği törende, çeşitli yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verildi. Törene, Vali Harun Sarıfakıoğulları, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Öden, Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri ile öğrenciler ve öğretmenler katıldı.
Giresun’da İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü dolayısıyla program düzenlendi.

Giresun Belediyesi Vahit Sütlaş Sahnesi'nde düzenlenen törende, öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, İstiklal Marşı okundu. ‘İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy’ konulu tiyatro oyununun sahnelediği törende, çeşitli yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verildi.

Törene, Vali Harun Sarıfakıoğulları, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Öden, Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri ile öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.