Pirazizli Gençlerden Ses Getiren Etkinlik

GÜNDEM 05.03.2019 - 17:58, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3559+ kez okundu.
 

Pirazizli Gençlerden Ses Getiren Etkinlik

Başkan ve Başkan Yardımcılığını Pirazizli Gençler Bilal Öztürk ve Doğukan Arslan’ın yaptığı Bahçeşehir Üniversitesi Genç Vizyon Kulübü’nün girişimleriyle;
20 farklı üniversiteden gençlerin Bahçeşehir Üniversitesi’nde biraraya geldiği AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın “Gençlerle Büyük Buluşma” etkinliği yapıldı. Ses getiren etkinliğe AK Parti Piraziz Belediye Başkan Adayı Uğur Melikoğlu, yine Pirazizli bir eğitim duayeni ve dünya yüzü olan, Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel’in daveti üzerine katıldı. Ve yine Pirazizli olan TBMM İdare Amiri Hasan Turan’ın da katılım gösterdiği programa vesile olan Pirazizli gençleri hem Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti hem AK Parti Piraziz Belediye Başkan Adayı Uğur Melikoğlu hem de TBMM İdare Amiri Hasan Turan yalnız bırakmadılar. Böylece geceye ve programa Pirazizliler damgasını vurdu. Binali Yıldırım’ın gençlere jesti üzerine programa telekonferans yolu ile Türkiye Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’da katılım gösterdi ve gençlere seslendi. Seçilme yaşının 18’e düşürülmesin AK Parti iktidarı döneminde gerçekleştiğine dikkat çeken Erdoğan; gençlerle omuz omuza bu yolda yürüyeceğiz dedi. Ayrıca programa katılanlardan bir diğeri ise Türkiye’nin en genç milletvekili olma özelliğini taşıyan Rümeysa Kadak’tı. İstanbul Milletvekili ve TBMM İdare Amiri olan Hasan Turan, AK Parti Piraziz Belediye Başkan Adayı Uğur Melikoğlu ve İstanbul Milletvekili Rümeysa Kadak programdan önce öğrencilerle çay sohbetinde bir araya gelerek hem sohbet ettiler hemde gençlerin sorularını yanıtladılar. Program bitiminde ise sonra Uğur Melikoğlu ve Binali Yıldırım bir süre ikili istişare ederek, gündeme dair sohbet ettiler.
Başkan ve Başkan Yardımcılığını Pirazizli Gençler Bilal Öztürk ve Doğukan Arslan’ın yaptığı Bahçeşehir Üniversitesi Genç Vizyon Kulübü’nün girişimleriyle;

20 farklı üniversiteden gençlerin Bahçeşehir Üniversitesi’nde biraraya geldiği AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın “Gençlerle Büyük Buluşma” etkinliği yapıldı.

Ses getiren etkinliğe AK Parti Piraziz Belediye Başkan Adayı Uğur Melikoğlu, yine Pirazizli bir eğitim duayeni ve dünya yüzü olan, Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel’in daveti üzerine katıldı. Ve yine Pirazizli olan TBMM İdare Amiri Hasan Turan’ın da katılım gösterdiği programa vesile olan Pirazizli gençleri hem Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti hem AK Parti Piraziz Belediye Başkan Adayı Uğur Melikoğlu hem de TBMM İdare Amiri Hasan Turan yalnız bırakmadılar. Böylece geceye ve programa Pirazizliler damgasını vurdu.

Binali Yıldırım’ın gençlere jesti üzerine programa telekonferans yolu ile Türkiye Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’da katılım gösterdi ve gençlere seslendi. Seçilme yaşının 18’e düşürülmesin AK Parti iktidarı döneminde gerçekleştiğine dikkat çeken Erdoğan; gençlerle omuz omuza bu yolda yürüyeceğiz dedi.

Ayrıca programa katılanlardan bir diğeri ise Türkiye’nin en genç milletvekili olma özelliğini taşıyan Rümeysa Kadak’tı. İstanbul Milletvekili ve TBMM İdare Amiri olan Hasan Turan, AK Parti Piraziz Belediye Başkan Adayı Uğur Melikoğlu ve İstanbul Milletvekili Rümeysa Kadak programdan önce öğrencilerle çay sohbetinde bir araya gelerek hem sohbet ettiler hemde gençlerin sorularını yanıtladılar.

Program bitiminde ise sonra Uğur Melikoğlu ve Binali Yıldırım bir süre ikili istişare ederek, gündeme dair sohbet ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.