Piraziz Gökçeali’de muhteşem iftar

GÜNDEM 28.05.2019 - 17:13, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2955+ kez okundu.
 

Piraziz Gökçeali’de muhteşem iftar

Piraziz Köyü Muhtarı Ali Ay ve Piraziz Etlikkıran Mahallesi Muhtarı Osman Keküllüoğlu ilk kez, birlik beraberlik ve kaynaşma adına köy halkına iftar yemeği verdi.
Emir Yücel Ortaokulu bahçesinde yapılan iftar yemeğine, Piraziz Kaymakamı Akın Oruç, Belediye Başkan Vekili Hayri Çatal, ilçe müftüsü Yavuz Yıldız, Emniyet amiri Sürmeli Yılmaz Jandarma Karakol Komutanı Taylan Yılmaz Aslanca, Mal Müdürü Mustafa Gürbüz, köy halkı ve çevre köyler ile köy muhtarları ve 700’e yakın kişi katıldı. Beraberlik ve dayanışmayı artırmak amacıyla İ düzenlenen iftar programında köylülerin birbirleriyle yaptıkları sıcak ve samimi sohbetler kaynaşmanın en güzel göstergesi oldu. İftara gelen vatandaşlarda çok mutlu olduklarını ve bu geleneğin devam etmesini dilediler. Kaymakam Akın Oruç yaptığı konuşmada, “Gökçeali köyündeyiz ve muazzam bir katılım var. Ramazanda bu gibi faaliyetler her yerde oluyor ve vatandaşlarla iftar açmak ramazanın maneviyatına da çok uygun ramazanı dolu dolu geçiriyoruz” dedi. Gökçeali Köyü Muhtarı Ali Ay ise, “Bu yıl ilk kez iftarımızı verdik. İftarımız oldukça kalabalık bir şekilde yapıldı. İftarımıza gelen insanlarımız, komşu köylülerimize, gurbette yaşayan köyümüzün yetiştirdiği bürokratlarımıza ve katkıda bulunan herkese  teşekkür ediyorum. Tabiki bunun devamı olacak ben köy muhtarı olduğum sürece bu geleneksel iftar programı devam edecektir” dedi.    
Piraziz Köyü Muhtarı Ali Ay ve Piraziz Etlikkıran Mahallesi Muhtarı Osman Keküllüoğlu ilk kez, birlik beraberlik ve kaynaşma adına köy halkına iftar yemeği verdi.

Emir Yücel Ortaokulu bahçesinde yapılan iftar yemeğine, Piraziz Kaymakamı Akın Oruç, Belediye Başkan Vekili Hayri Çatal, ilçe müftüsü Yavuz Yıldız, Emniyet amiri Sürmeli Yılmaz Jandarma Karakol Komutanı Taylan Yılmaz Aslanca, Mal Müdürü Mustafa Gürbüz, köy halkı ve çevre köyler ile köy muhtarları ve 700’e yakın kişi katıldı. Beraberlik ve dayanışmayı artırmak amacıyla İ düzenlenen iftar programında köylülerin birbirleriyle yaptıkları sıcak ve samimi sohbetler kaynaşmanın en güzel göstergesi oldu. İftara gelen vatandaşlarda çok mutlu olduklarını ve bu geleneğin devam etmesini dilediler. Kaymakam Akın Oruç yaptığı konuşmada, “Gökçeali köyündeyiz ve muazzam bir katılım var. Ramazanda bu gibi faaliyetler her yerde oluyor ve vatandaşlarla iftar açmak ramazanın maneviyatına da çok uygun ramazanı dolu dolu geçiriyoruz” dedi.

Gökçeali Köyü Muhtarı Ali Ay ise, “Bu yıl ilk kez iftarımızı verdik. İftarımız oldukça kalabalık bir şekilde yapıldı. İftarımıza gelen insanlarımız, komşu köylülerimize, gurbette yaşayan köyümüzün yetiştirdiği bürokratlarımıza ve katkıda bulunan herkese  teşekkür ediyorum. Tabiki bunun devamı olacak ben köy muhtarı olduğum sürece bu geleneksel iftar programı devam edecektir” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.