PİRAZİZ’E YENİ KAYMAKAM ATANDI

GÜNDEM 10.09.2020 - 15:07, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 6129+ kez okundu.
 

PİRAZİZ’E YENİ KAYMAKAM ATANDI

Piraziz Kaymakamı Muhammed Üsame Soysal’ın tayin olmasının ardından Piraziz’e Tekirdağ Vali Yardımcısı Furkan Başar kaymakam olarak atandı.
Pazartesi günü göreve başlaması beklenen Kaymakam Başar’ın 1994 yılında İstanbul’da doğduğu ama aslen Trabzon’un Of ilçesinden olduğu öğrenildi. Gazetemize konuşan Kaymakam Başar, İlköğretimini Yıldıztepe İlköğretim Okulunda, liseyi Mehmet Niyazi Altuğ Anadolu Lisesinde, Lisans eğitimini ise Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümünde tamamladığını söyledi. 2017 yılında Maliye Bakanlığında Gelir Uzman Yardımcısı olarak ilk görevine başlayan Kaymakam Başar, 2017 yılında İçişleri Bakanlığının yapmış olduğu Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 2018 Mart ayında Tekirdağ Valiliğinde 106. Dönem Kaymakam Adayı olarak göreve başladığını ifade ederek, Kaymakam refikliği stajını Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde yaptığını akabinde ise sırasıyla Kütahya’nın Şaphane ve Hisarcık ilçelerinde vekalet stajını tamamladığını kaydetti. 2019 yazında İçişleri Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığında üç ay süre ile dil eğitimi alan Başar, ardından teftiş stajını mülkiye başmüfettişi gözetiminde Manisa’da tamamladı. Yurt dışı stajı kapsamında ise İngiltere’de bulunan Manchester Metropolitan Üniversitesinde altı ay süre ile yabancı dil eğitimi alan Kaymakam Başar, iyi derecede İngilizce bilmektedir. Evli olan Kaymakam Başar’a yeni görevinde başarılar dileriz.
Piraziz Kaymakamı Muhammed Üsame Soysal’ın tayin olmasının ardından Piraziz’e Tekirdağ Vali Yardımcısı Furkan Başar kaymakam olarak atandı.

Pazartesi günü göreve başlaması beklenen Kaymakam Başar’ın 1994 yılında İstanbul’da doğduğu ama aslen Trabzon’un Of ilçesinden olduğu öğrenildi.

Gazetemize konuşan Kaymakam Başar, İlköğretimini Yıldıztepe İlköğretim Okulunda, liseyi Mehmet Niyazi Altuğ Anadolu Lisesinde, Lisans eğitimini ise Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümünde tamamladığını söyledi.

2017 yılında Maliye Bakanlığında Gelir Uzman Yardımcısı olarak ilk görevine başlayan Kaymakam Başar, 2017 yılında İçişleri Bakanlığının yapmış olduğu Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 2018 Mart ayında Tekirdağ Valiliğinde 106. Dönem Kaymakam Adayı olarak göreve başladığını ifade ederek, Kaymakam refikliği stajını Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde yaptığını akabinde ise sırasıyla Kütahya’nın Şaphane ve Hisarcık ilçelerinde vekalet stajını tamamladığını kaydetti. 2019 yazında İçişleri Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığında üç ay süre ile dil eğitimi alan Başar, ardından teftiş stajını mülkiye başmüfettişi gözetiminde Manisa’da tamamladı. Yurt dışı stajı kapsamında ise İngiltere’de bulunan Manchester Metropolitan Üniversitesinde altı ay süre ile yabancı dil eğitimi alan Kaymakam Başar, iyi derecede İngilizce bilmektedir. Evli olan Kaymakam Başar’a yeni görevinde başarılar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.