PİRAZİZ'E KARAYOLLARI UĞRAMIYOR MU?

GÜNDEM 13.07.2020 - 17:26, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3912+ kez okundu.
 

PİRAZİZ'E KARAYOLLARI UĞRAMIYOR MU?

Pi­ra­ziz’de va­tan­daş­lar Ka­ra­de­niz Sahil yo­lun­da kal­dı­rı­mı kap­la­yan ot­lar­dan ra­hat­sız ol­ma­ya baş­la­dı.
Yaz mev­si­mi­nin gel­me­siy­le sa­hil­de yü­rü­yüş ya da koşu yap­mak is­te­yen va­tan­daş­lar kal­dı­rı­mı kap­la­yan ot­la­rın bi­çil­me­si­ni is­ti­yor. Pan­de­mi ne­de­niy­le uzun bir süre ev­le­rin­den dı­şa­rı çı­ka­ma­yan va­tan­daş­lar nor­mal­leş­me kap­sa­mın­da sa­hil­de hava almak is­ter­ken, ot­la­rın en­ge­li ile kar­şı­laş­mak­tan bık­tık­la­rı­nı söy­le­di­ler. Yet­ki­li­le­rin bu du­ru­ma bir an önce el at­ma­sı bek­le­ni­yor.
Pi­ra­ziz’de va­tan­daş­lar Ka­ra­de­niz Sahil yo­lun­da kal­dı­rı­mı kap­la­yan ot­lar­dan ra­hat­sız ol­ma­ya baş­la­dı.
Yaz mev­si­mi­nin gel­me­siy­le sa­hil­de yü­rü­yüş ya da koşu yap­mak is­te­yen va­tan­daş­lar kal­dı­rı­mı kap­la­yan ot­la­rın bi­çil­me­si­ni is­ti­yor.
Pan­de­mi ne­de­niy­le uzun bir süre ev­le­rin­den dı­şa­rı çı­ka­ma­yan va­tan­daş­lar nor­mal­leş­me kap­sa­mın­da sa­hil­de hava almak is­ter­ken, ot­la­rın en­ge­li ile kar­şı­laş­mak­tan bık­tık­la­rı­nı söy­le­di­ler. Yet­ki­li­le­rin bu du­ru­ma bir an önce el at­ma­sı bek­le­ni­yor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.