Piraziz’den örnek çalışma

GÜNDEM 06.04.2020 - 17:44, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2842+ kez okundu.
 

Piraziz’den örnek çalışma

Koronavirüs tedbirlerine harfiyen uyan Piraziz’de hem Kaymakamlık hem de Belediye yetkilileri sorunlara anında çözüm üreterek sosyal mesafe kuralına uyulmasını sağlıyor.
Bu kapsamda Piraziz Kaymakamlığı İlçe Özel İdare Ekipleri, Piraziz Kaymakamı M.Üsame Soysal’ın talimatları doğrultusunda ilçede bulunan bankamatiklerin önüne, koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında uyulması gereken sosyal mesafeyi hatırlatıcı renkli daireler çizilerek, sosyal mesafe konusunda dikkat çeken bir çalışma yapıldı. Piraziz Belediyesi ise Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu’nun talimatları doğrultusunda, vatandaşların para alışverişinden sonra ellerini dezenfekte edebilmeleri için ilçede bulunan bankamatiklere dezenfekte kutuları yerleştirdi. Piraziz’de yapılan bu uygulamaların Bulancak’ta da gerçekleştirilmesinin vatandaşlar için önemli olduğu ifade edildi.
Koronavirüs tedbirlerine harfiyen uyan Piraziz’de hem Kaymakamlık hem de Belediye yetkilileri sorunlara anında çözüm üreterek sosyal mesafe kuralına uyulmasını sağlıyor.

Bu kapsamda Piraziz Kaymakamlığı İlçe Özel İdare Ekipleri, Piraziz Kaymakamı M.Üsame Soysal’ın talimatları doğrultusunda ilçede bulunan bankamatiklerin önüne, koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında uyulması gereken sosyal mesafeyi hatırlatıcı renkli daireler çizilerek, sosyal mesafe konusunda dikkat çeken bir çalışma yapıldı.

Piraziz Belediyesi ise Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu’nun talimatları doğrultusunda, vatandaşların para alışverişinden sonra ellerini dezenfekte edebilmeleri için ilçede bulunan bankamatiklere dezenfekte kutuları yerleştirdi. Piraziz’de yapılan bu uygulamaların Bulancak’ta da gerçekleştirilmesinin vatandaşlar için önemli olduğu ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.