PİRAZİZ'DEN DOKAP'A TEŞEKKÜRLER

GÜNDEM 30.07.2020 - 11:31, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3200+ kez okundu.
 

PİRAZİZ'DEN DOKAP'A TEŞEKKÜRLER

Doğu Karadeniz Projesi Kalkınma İdaresi Başkanlığınca, Piraziz 15 Temmuz Şehitleri Ortaokulumuza 6 uygulama atölyesi kazandırıliyor.
"Yetenekli Çocuklar, Nitelikli İş Gücü, Mutlu Çocuklar, Güçlü Türkiye" projesi protokolü, DOKAP Başkanı Yusuf Mengi ve Piraziz Kaymakamı Muhammed Üsame Soysal tarafından imzalanmıştı. Atılan imzalar ardından 2020 yılı içerisinde Tarım ve Robotik kodlama 3D atölyelerimizin yapımı başladı.  Piraziz ilçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Aydın, Piraziz Ziraat odası Başkanı Ünal Aşık,  Ak Parti ilçe Başkanı M. Esat Ayyıldız ve Okul Müdürü Atakan Koçhan öğrencilerimizin eğitim göreceği Tarım ve Robotik Kodlama 3D atölyelerinin yapımını yerinde inceledi Okulumuzda uygulanacak 730 bin lira maliyetli, bir yıl sürecek proje kapsamında tarım, e-spor, robotik kodlama ve 3D tasarım, resim, müzik ve ahşap atölyeleri açılacak. Ülkemizde ortaokul düzeyinde yapılan ilk çalışma olması nedeniyle DOKAP idaresine veemeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Doğu Karadeniz Projesi Kalkınma İdaresi Başkanlığınca, Piraziz 15 Temmuz Şehitleri Ortaokulumuza 6 uygulama atölyesi kazandırıliyor.

"Yetenekli Çocuklar, Nitelikli İş Gücü, Mutlu Çocuklar, Güçlü Türkiye" projesi protokolü, DOKAP Başkanı Yusuf Mengi ve Piraziz Kaymakamı Muhammed Üsame Soysal tarafından imzalanmıştı. Atılan imzalar ardından 2020 yılı içerisinde Tarım ve Robotik kodlama 3D atölyelerimizin yapımı başladı. 
Piraziz ilçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Aydın, Piraziz Ziraat odası Başkanı Ünal Aşık,  Ak Parti ilçe Başkanı M. Esat Ayyıldız ve Okul Müdürü Atakan Koçhan öğrencilerimizin eğitim göreceği Tarım ve Robotik Kodlama 3D atölyelerinin yapımını yerinde inceledi
Okulumuzda uygulanacak 730 bin lira maliyetli, bir yıl sürecek proje kapsamında tarım, e-spor, robotik kodlama ve 3D tasarım, resim, müzik ve ahşap atölyeleri açılacak.
Ülkemizde ortaokul düzeyinde yapılan ilk çalışma olması nedeniyle DOKAP idaresine veemeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.