Piraziz’de sokak basketbolunda Tığspor şampiyon

SPOR 19.07.2018 - 17:52, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3750+ kez okundu.
 

Piraziz’de sokak basketbolunda Tığspor şampiyon

Bu yıl ilk kez düzenlenen Piraziz ‘deki sokak basketbol turnuvasında Tığspor şampiyon oldu.
Piraziz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe müdürlüğünün ilk kez organize ettiği ve Piraziz Belediye Başkanlığının sponsor olduğu 15 Temmuz Şehitlerini Anma Sokak Basketbol Turnuvası 15 gün boyunca devam etti. 14 takımın katıldığı sokak basketbol turnuvasının finali de 18 Temmuz Çarşamba günü Piraziz belediye parkında yapıldı. Turnuvanın 3-4 maçında Yörem spor çekişmeli bir maç sonunda Kütüphanelileri 13-12 mağlup ederek üçüncü oldu. Bu maçtan sonra Piraziz Kaymakamı Okan Yenidünya ve daire amirleri kısa bir gösteri maçı yaparak izleyenlerden alkış aldılar. Turnuvanın final maçında ise Emre-Berke-Yusuf’dan Oluşan Bulancak B Takımı ile Recep-Atakan-Muhammed Selim’den oluşan Tığspor maçı oynandı. Önder Kelleci’nin hakemliğini yaptığı final maçı da çekişmeli bir maça sahne oldu. Her iki takımında iyi bir mücadele ortaya koyduğu final maçının sonunda Tığspor rakibini, 35-30 mağlup ederek turnuvanın şampiyonu oldu. Final maçı sonrası turnuvanın derece alanlarına ödülleri Piraziz Kaymakamı Okan Yenidünya, Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu, İlçe Emniyet müdürü Komiser Sürmeli Yıldız, İlçe Jandarma Komutanı Astbç Bşçvş. Taylan Arslanca ve İlçe Spor müdürü Güven Çatal tarafından takdim edildi. Turnuvada derece alanlar para ödülü, kupa ve madalyalar verildi. Tören sonrası turnuvaya katılanlar ile protokol bir hatıra fotoğrafı çektirdi.          
Bu yıl ilk kez düzenlenen Piraziz ‘deki sokak basketbol turnuvasında Tığspor şampiyon oldu.

Piraziz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe müdürlüğünün ilk kez organize ettiği ve Piraziz Belediye Başkanlığının sponsor olduğu 15 Temmuz Şehitlerini Anma Sokak Basketbol Turnuvası 15 gün boyunca devam etti.

14 takımın katıldığı sokak basketbol turnuvasının finali de 18 Temmuz Çarşamba günü Piraziz belediye parkında yapıldı. Turnuvanın 3-4 maçında Yörem spor çekişmeli bir maç sonunda Kütüphanelileri 13-12 mağlup ederek üçüncü oldu.

Bu maçtan sonra Piraziz Kaymakamı Okan Yenidünya ve daire amirleri kısa bir gösteri maçı yaparak izleyenlerden alkış aldılar. Turnuvanın final maçında ise Emre-Berke-Yusuf’dan Oluşan Bulancak B Takımı ile Recep-Atakan-Muhammed Selim’den oluşan Tığspor maçı oynandı. Önder Kelleci’nin hakemliğini yaptığı final maçı da çekişmeli bir maça sahne oldu. Her iki takımında iyi bir mücadele ortaya koyduğu final maçının sonunda Tığspor rakibini, 35-30 mağlup ederek turnuvanın şampiyonu oldu. Final maçı sonrası turnuvanın derece alanlarına ödülleri Piraziz Kaymakamı Okan Yenidünya, Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu, İlçe Emniyet müdürü Komiser Sürmeli Yıldız, İlçe Jandarma Komutanı Astbç Bşçvş. Taylan Arslanca ve İlçe Spor müdürü Güven Çatal tarafından takdim edildi. Turnuvada derece alanlar para ödülü, kupa ve madalyalar verildi. Tören sonrası turnuvaya katılanlar ile protokol bir hatıra fotoğrafı çektirdi.          

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.