PİRAZİZ’DE CHP'NİN 97. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLANDI

GÜNDEM 10.09.2020 - 17:32, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3505+ kez okundu.
 

PİRAZİZ’DE CHP'NİN 97. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLANDI

Mustafa Kemal Atatürk tarafından 9 Eylül 1923'te kurulan ve bugüne kadar 7 genel başkanın görev yaptığı CHP tüm Türkiye'de olduğu gibi Piraziz de de 97. kuruluş yıl dönümünü kutladı.
Piraziz Atatürk Anıtı önünde gerçekleşen törende CHP Piraziz ilçe Başkanı Nezir Kelleci ve yönetim kurulu üyeleri Atatürk anıtına çelenk bıraktı. Tören çelenk sunumunun ardından saygı duruşu, İstiklal marşı okunması ve Piraziz CHP Kadın Kolları Başkanı Serpil Görgülüoğlu’nun konuşmasıyla devam etti. Görguluoğlu, “Gazi Mustafa Kemal önderliğinde emperyalizme karşı duruş, kuvayi milliye ruhu, Anadolu ve Rumeli Müdafaa Hukuk Cemiyeti vardır. Dumlupınar-Sakarya vardır. İzmir dağlarında açan çiçekler, Kıbrıs'ın beş parmak dağları, şehitlerimizin al kanlarıyla yazılan özgürlük mücadelesi vardır. Atatürk ilke ve devrimleri üzerinde oturan cumhuriyetimizin aydınlanma hareketi vardır. Yine cumhuriyetimizin çok partili demokrasiyle ve sosyal devlet anlayışı vardır. CHP Atatürk'ü İlke ve İnkılaplarına bağlı kalarak hak, hukuk adalet için çıktığımız bu yolda ilelebet yürüyeceğiz. CHP, bu onurlu mirasın sahibi olan milletimizin partisidir. Bugün de hak, hukuk ve adalet için mücadelenin en ön saflarında CHP bulunmaktadır” dedi.
Mustafa Kemal Atatürk tarafından 9 Eylül 1923'te kurulan ve bugüne kadar 7 genel başkanın görev yaptığı CHP tüm Türkiye'de olduğu gibi Piraziz de de 97. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Piraziz Atatürk Anıtı önünde gerçekleşen törende CHP Piraziz ilçe Başkanı Nezir Kelleci ve yönetim kurulu üyeleri Atatürk anıtına çelenk bıraktı.

Tören çelenk sunumunun ardından saygı duruşu, İstiklal marşı okunması ve Piraziz CHP Kadın Kolları Başkanı Serpil Görgülüoğlu’nun konuşmasıyla devam etti.
Görguluoğlu, “Gazi Mustafa Kemal önderliğinde emperyalizme karşı duruş, kuvayi milliye ruhu, Anadolu ve Rumeli Müdafaa Hukuk Cemiyeti vardır. Dumlupınar-Sakarya vardır. İzmir dağlarında açan çiçekler, Kıbrıs'ın beş parmak dağları, şehitlerimizin al kanlarıyla yazılan özgürlük mücadelesi vardır. Atatürk ilke ve devrimleri üzerinde oturan cumhuriyetimizin aydınlanma hareketi vardır. Yine cumhuriyetimizin çok partili demokrasiyle ve sosyal devlet anlayışı vardır. CHP Atatürk'ü İlke ve İnkılaplarına bağlı kalarak hak, hukuk adalet için çıktığımız bu yolda ilelebet yürüyeceğiz. CHP, bu onurlu mirasın sahibi olan milletimizin partisidir. Bugün de hak, hukuk ve adalet için mücadelenin en ön saflarında CHP bulunmaktadır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.