PANDEMİ AHİLİK HAFTASINI DA KISITLADI

GÜNDEM 14.09.2020 - 16:06, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2295+ kez okundu.
 

PANDEMİ AHİLİK HAFTASINI DA KISITLADI

Giresun Valisi Enver Ünlü, 33’üncü Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği meslek kuruluşları temsilcilerini makamda kabul etti.
Giresun Ticaret İl Müdürlüğü tarafından, Ahilik Haftası Kutlama Yönetmeliği ve Pandemi tedbirleri çerçevesinde bu yıl 14-20 Eylül 2020 tarihleri arasında düzenlenen 33. Ahilik Haftası Programı, 14 Eylül Pazartesi günü, saat 09.30’da Atatürk Anıtına çelenk konulması ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından, günün anlam ve önemine ilişkin yapılan konuşmalar ve İlin ahisi seçilen Halil İbrahim Aydın’ın ‘Şed Kuşatma’ töreni ile devam eden program, ziyaretler ile devam etti. Atatürk Meydanındaki programın ardından; Vali Yardımcısı Dr.Hasan Tanrıseven, Ticaret İl Müdürü Ali Yıldırım, Giresun Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Ali Kara ve meslek kuruluşları temsilcilerini Valilik Makamında kabul eden Vali Ünlü “Tüm esnaf ve zanaatkârlarımızın ahilik haftası kutlu olsun. İçerisinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayata uygun olarak; temizlik, maske ve mesafe kurallarına her zamanki gibi azami ölçüde özen gösterelim. İlimizde yaşanan sel felaketi nedeniyle zarar gören esnaf ve zanaatkârlarımıza bu vesileyle bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” dedi. Vali Ünlü tarafından; İlin ahisi Halil İbrahim Aydın, İlin kalfası Alican Teke ve İlin çırağı Yusuf Yalçın’a plaket ve hediyeleri takdim edilmesinin ardından günün anısına toplu fotoğraf çekimi ile ziyaret sona erdi.  
Giresun Valisi Enver Ünlü, 33’üncü Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği meslek kuruluşları temsilcilerini makamda kabul etti.

Giresun Ticaret İl Müdürlüğü tarafından, Ahilik Haftası Kutlama Yönetmeliği ve Pandemi tedbirleri çerçevesinde bu yıl 14-20 Eylül 2020 tarihleri arasında düzenlenen 33. Ahilik Haftası Programı, 14 Eylül Pazartesi günü, saat 09.30’da Atatürk Anıtına çelenk konulması ile başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından, günün anlam ve önemine ilişkin yapılan konuşmalar ve İlin ahisi seçilen Halil İbrahim Aydın’ın ‘Şed Kuşatma’ töreni ile devam eden program, ziyaretler ile devam etti.

Atatürk Meydanındaki programın ardından; Vali Yardımcısı Dr.Hasan Tanrıseven, Ticaret İl Müdürü Ali Yıldırım, Giresun Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Ali Kara ve meslek kuruluşları temsilcilerini Valilik Makamında kabul eden Vali Ünlü “Tüm esnaf ve zanaatkârlarımızın ahilik haftası kutlu olsun. İçerisinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayata uygun olarak; temizlik, maske ve mesafe kurallarına her zamanki gibi azami ölçüde özen gösterelim. İlimizde yaşanan sel felaketi nedeniyle zarar gören esnaf ve zanaatkârlarımıza bu vesileyle bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” dedi.

Vali Ünlü tarafından; İlin ahisi Halil İbrahim Aydın, İlin kalfası Alican Teke ve İlin çırağı Yusuf Yalçın’a plaket ve hediyeleri takdim edilmesinin ardından günün anısına toplu fotoğraf çekimi ile ziyaret sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.