ÖZTÜRK KARDEŞLER, YATIRIMA DEVAM EDİYOR

GÜNDEM 08.07.2019 - 18:02, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 5557+ kez okundu.
 

ÖZTÜRK KARDEŞLER, YATIRIMA DEVAM EDİYOR

2000 yılından bu yana fındık sektöründe önemli yatırımlar yapan Cüneyt ve Ertaç Öztürk kardeşler, bünyelerine kattıkları Doğancan Fındık fabrikası ile bölge ürünü olan ‘fındık’ ürününe önemli katkılar sağlamaya devam ediyorlar.
2000 yılında Giresun’un Bulancak ilçesinde fındık alım satımı işlerine başlayan Öztürk Ticaret, 1996 yılında kurulan bölgenin ender firmalarından olan Doğancan Fındık fabrikasını bünyelerine kattı. Cüneyt ve Ertaç Öztürk kardeşlerin sahibi olduğu Öztürk Ticaret, 2015 yılında Bulancak Pazarsuyu Köyünde Öztürk Fındık adı altında fındık fabrikasını faaliyete geçirerek yaklaşık 150 kişiye istihdam sağlamıştı. 2019 Ocak ayı itibarı ile Piraziz’de faaliyet gösteren Doğancan Fındık fabrikasını da bünyesine katan Cüneyt ve Ertaç Öztürk kardeşler, alım satım ile başladıkları fındıkçılık hayatında bugün yaklaşık 250 kişi ile devam ediyor. Öztürk Ticaret olarak ticarete atılan Öztürk kardeşler, ilk olarak fındık alım satımı, ardından inşaat sektörü, fındık fabrikası, kum çakıl kırma tesisi ve son olarak da Doğancan Fındık ile fındık işleme fabrikası ile dünya çapında ticaretini sürdürüyorlar. Bünyelerinde son aldıkları Doğancan Fındık ile birlikte yaklaşık 250 kişiye istihdam sağlamaktan dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden şirket sahibi aynı zamanda Bulancak Belediyesi Meclis Üyesi Cüneyt Öztürk, “2000 yılından bu yana kardeşim Ertaç Öztürk ile birlikte fındık sektöründe faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Alım satım ile başladığımız fındık sektöründe 2015 yılında açtığımız fındık kırma fabrikamızla devam ederken Ocak ayında ise 1996 yılında kurulmuş olan Doğancan Fındık ile sektörde ticaret hayatımızı sürdürüyoruz.  Bünyemize yeni kattığımız Doğancan Fındık’ta Öztürk Fındık’ta yaptığımız kırma işine ilave olarak, hem kırma işlemi hem de Kavrulmuş İç Fındık, Beyazlatılmış İç Fındık, Fındık Unu ve Kıyılmış İç Fındık, Dilinmiş Fındık ve Fındık Ezmesi üretimi ile kaliteli bir şekilde hizmet veriyoruz” dedi. Cüneyt Öztürk’ün hem kardeşi hem de ortağı olan aynı zamanda Giresun Ticaret Borsası Meclis Başkanı olan Ertaç Öztürk ise, “Bölgemizin en önemli geçim kaynağı olan fındığımızın üreticiden alındıktan sonra hem kırmasını hem de işlemesini yapan fabrikalarımızla ülke ekonomisine ciddi katkı sağlayan bölge ürünümüz fındığa değer vermekten gurur duyuyoruz. Yaptığımız ticari hamlelerle bünyemizde çalışan bütün kardeşlerimizle birlikte fındığa önem vererek hem bölgemizin tanıtımı hem de ekonomimize önemli katkı sağlıyoruz” diye konuştu.  
2000 yılından bu yana fındık sektöründe önemli yatırımlar yapan Cüneyt ve Ertaç Öztürk kardeşler, bünyelerine kattıkları Doğancan Fındık fabrikası ile bölge ürünü olan ‘fındık’ ürününe önemli katkılar sağlamaya devam ediyorlar.

2000 yılında Giresun’un Bulancak ilçesinde fındık alım satımı işlerine başlayan Öztürk Ticaret, 1996 yılında kurulan bölgenin ender firmalarından olan Doğancan Fındık fabrikasını bünyelerine kattı.

Cüneyt ve Ertaç Öztürk kardeşlerin sahibi olduğu Öztürk Ticaret, 2015 yılında Bulancak Pazarsuyu Köyünde Öztürk Fındık adı altında fındık fabrikasını faaliyete geçirerek yaklaşık 150 kişiye istihdam sağlamıştı. 2019 Ocak ayı itibarı ile Piraziz’de faaliyet gösteren Doğancan Fındık fabrikasını da bünyesine katan Cüneyt ve Ertaç Öztürk kardeşler, alım satım ile başladıkları fındıkçılık hayatında bugün yaklaşık 250 kişi ile devam ediyor.

Öztürk Ticaret olarak ticarete atılan Öztürk kardeşler, ilk olarak fındık alım satımı, ardından inşaat sektörü, fındık fabrikası, kum çakıl kırma tesisi ve son olarak da Doğancan Fındık ile fındık işleme fabrikası ile dünya çapında ticaretini sürdürüyorlar.

Bünyelerinde son aldıkları Doğancan Fındık ile birlikte yaklaşık 250 kişiye istihdam sağlamaktan dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden şirket sahibi aynı zamanda Bulancak Belediyesi Meclis Üyesi Cüneyt Öztürk, “2000 yılından bu yana kardeşim Ertaç Öztürk ile birlikte fındık sektöründe faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Alım satım ile başladığımız fındık sektöründe 2015 yılında açtığımız fındık kırma fabrikamızla devam ederken Ocak ayında ise 1996 yılında kurulmuş olan Doğancan Fındık ile sektörde ticaret hayatımızı sürdürüyoruz.  Bünyemize yeni kattığımız Doğancan Fındık’ta Öztürk Fındık’ta yaptığımız kırma işine ilave olarak, hem kırma işlemi hem de Kavrulmuş İç Fındık, Beyazlatılmış İç Fındık, Fındık Unu ve Kıyılmış İç Fındık, Dilinmiş Fındık ve Fındık Ezmesi üretimi ile kaliteli bir şekilde hizmet veriyoruz” dedi.

Cüneyt Öztürk’ün hem kardeşi hem de ortağı olan aynı zamanda Giresun Ticaret Borsası Meclis Başkanı olan Ertaç Öztürk ise, “Bölgemizin en önemli geçim kaynağı olan fındığımızın üreticiden alındıktan sonra hem kırmasını hem de işlemesini yapan fabrikalarımızla ülke ekonomisine ciddi katkı sağlayan bölge ürünümüz fındığa değer vermekten gurur duyuyoruz. Yaptığımız ticari hamlelerle bünyemizde çalışan bütün kardeşlerimizle birlikte fındığa önem vererek hem bölgemizin tanıtımı hem de ekonomimize önemli katkı sağlıyoruz” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.