ÖZLENEN TABLO BUDUR

GÜNDEM 04.04.2019 - 18:17, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3265+ kez okundu.
 

ÖZLENEN TABLO BUDUR

31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler seçimleri sonrası yapılan itirazlar sonrası Giresun İl seçim Kurulunda partililer sonuçların açıklanmasını beklediler.
AK Parti Milletvekilleri, CHP Milletvekili, AK Parti İl Başkanı ve partililer, CHP Merkez İlçe Başkanı ve partililer, hep birlikte dostça bir ortamda İl Seçim Kurulundan çıkacak sonuçları beklediler. Uzun zamandan bu yana sadece Giresun’da değil tüm Türkiye’de vatandaşlara tarafından olması beklenen tablonun bu şekilde olduğu görüldü. Ayrıştırmanın değil kucaklaşmanın, ötekileştirmenin değil birleştirmenin ortaya çıktığı bu tabloyu sosyal medya hesabından paylaşan AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın, “CHP ve AK Partili arkadaşlarla millet iradesinin tecelli etmesini bekliyoruz. Bizim amacımız seçimden önce yaptığımız gibi seçimden sonra da milletin iradesinin ve adaletin tecelli etmesidir. Bununla ilgili hem vicdanlarda hem de kamuoyunda akıllarda soru kalmaması için yapılan itirazlara kesinlikle karşı değiliz. Seçimden önce olduğu gibi seçimi kazanma uğraşı ve sonrasında ki yapılan mücadele kimseyi rahatsız etmemelidir. Bir oy almak için yapılan tüm mücadelenin çabası gayet normaldir. Sonuçta bir oyla kazanmak da kaybetmek de mümkündür. Herkesin bu seçim sonuçlarından çıkarması gereken dersler vardır. Bizde kendi adımıza eksikliklerimizi ve hatalarımızı masaya yatırıp kendimize fatura edilmesi gereken şeyler varsa kendi adımıza bunları değerlendirip sorumluluğu üstleneceğiz. Sonuçların ilimize ve milletimize şimdiden hayırlı olmasını yürekten diliyoruz” dedi.
31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler seçimleri sonrası yapılan itirazlar sonrası Giresun İl seçim Kurulunda partililer sonuçların açıklanmasını beklediler.

AK Parti Milletvekilleri, CHP Milletvekili, AK Parti İl Başkanı ve partililer, CHP Merkez İlçe Başkanı ve partililer, hep birlikte dostça bir ortamda İl Seçim Kurulundan çıkacak sonuçları beklediler.

Uzun zamandan bu yana sadece Giresun’da değil tüm Türkiye’de vatandaşlara tarafından olması beklenen tablonun bu şekilde olduğu görüldü.

Ayrıştırmanın değil kucaklaşmanın, ötekileştirmenin değil birleştirmenin ortaya çıktığı bu tabloyu sosyal medya hesabından paylaşan AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın, “CHP ve AK Partili arkadaşlarla millet iradesinin tecelli etmesini bekliyoruz. Bizim amacımız seçimden önce yaptığımız gibi seçimden sonra da milletin iradesinin ve adaletin tecelli etmesidir. Bununla ilgili hem vicdanlarda hem de kamuoyunda akıllarda soru kalmaması için yapılan itirazlara kesinlikle karşı değiliz. Seçimden önce olduğu gibi seçimi kazanma uğraşı ve sonrasında ki yapılan mücadele kimseyi rahatsız etmemelidir. Bir oy almak için yapılan tüm mücadelenin çabası gayet normaldir. Sonuçta bir oyla kazanmak da kaybetmek de mümkündür. Herkesin bu seçim sonuçlarından çıkarması gereken dersler vardır. Bizde kendi adımıza eksikliklerimizi ve hatalarımızı masaya yatırıp kendimize fatura edilmesi gereken şeyler varsa kendi adımıza bunları değerlendirip sorumluluğu üstleneceğiz. Sonuçların ilimize ve milletimize şimdiden hayırlı olmasını yürekten diliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.