‘Oturun oturduğunuz yere!’

SİYASET 30.09.2019 - 17:18, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3886+ kez okundu.
 

‘Oturun oturduğunuz yere!’

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, son dönemde AK Parti’de yaşanan ayrılıklar için açtı ağzını yumdu gözünü…
Keşap’ta yapılan AK Parti Giresun il Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısında konuşan Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, “Kim ne söylerse söylesin dünya da aslanlar gibi kükreyen reisimiz” dedi. Keşap’ın ev sahipliği yaptığı toplantıda konuşan Başkan Emür, konuşmasına şöyle devam etti; “Ülkenin olduğu ortam da ne yazık ki üzücü söylem ve eylemleri duyuyoruz, görüyoruz. A kişisi çıkıyor, b kişisi bir taraftan çıkıyor. A şahsı bir şeyler söylüyor. C şahsı bir şeyler söylüyor. Kim nereye çıkarsa çıksın. Kim ne söylerse söylesin! Ben bu teşkilatın kurulduğu günden beri içinde olan bir kardeşiniz olarak Dünyada aslanlar gibi kükreyen bir reisimiz varken kimsenin peşinden kimsenin gideceğini zannetmiyorum. Allah fırsat vermesin. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan sizi başbakan yaptı. Bakan yaptı. Cumhurbaşkanı yaptı! Daha başka ne sıkıntınız, başka ne derdiniz var? Oturun oturduğunuz yere! Allah bu tür insanlara fırsat vermesin! Biz el ele verip, güç birliği ile reisimize sahip çıkacağız. Toplantının hayırlara vesile olmasını diliyorum. Emekleri geçen ve katılan tüm misafirlerimize de teşekkürlerimizi sunuyoruz”  
Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, son dönemde AK Parti’de yaşanan ayrılıklar için açtı ağzını yumdu gözünü…

Keşap’ta yapılan AK Parti Giresun il Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısında konuşan Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, “Kim ne söylerse söylesin dünya da aslanlar gibi kükreyen reisimiz” dedi.

Keşap’ın ev sahipliği yaptığı toplantıda konuşan Başkan Emür, konuşmasına şöyle devam etti; “Ülkenin olduğu ortam da ne yazık ki üzücü söylem ve eylemleri duyuyoruz, görüyoruz. A kişisi çıkıyor, b kişisi bir taraftan çıkıyor. A şahsı bir şeyler söylüyor. C şahsı bir şeyler söylüyor. Kim nereye çıkarsa çıksın. Kim ne söylerse söylesin! Ben bu teşkilatın kurulduğu günden beri içinde olan bir kardeşiniz olarak Dünyada aslanlar gibi kükreyen bir reisimiz varken kimsenin peşinden kimsenin gideceğini zannetmiyorum. Allah fırsat vermesin. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan sizi başbakan yaptı. Bakan yaptı. Cumhurbaşkanı yaptı! Daha başka ne sıkıntınız, başka ne derdiniz var? Oturun oturduğunuz yere! Allah bu tür insanlara fırsat vermesin! Biz el ele verip, güç birliği ile reisimize sahip çıkacağız. Toplantının hayırlara vesile olmasını diliyorum. Emekleri geçen ve katılan tüm misafirlerimize de teşekkürlerimizi sunuyoruz”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.