OTOGAR YENİ DÖNEME HAZIR

YAŞAM 01.06.2020 - 14:06, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3412+ kez okundu.
 

OTOGAR YENİ DÖNEME HAZIR

Şehirlerarası otobüs yolculuğu kısıtlamasının kalkmasının ardından Giresun Belediyesi otogarda geniş kapsamlı bakım çalışması yaptı. Terminalin çevre duvarları boyanıp, peron çizgileri yenilendi. Tuvaletler bakıma alınırken, eksik malzemeler tamamlanıp, geniş kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirildi. Belediye yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, otogarı daha kullanışlı hale getirmek için iyileştirme çalışmalarının devam edeceği belirtilerek, “Çevre düzenlemesiyle birlikte şehirlerarası otobüs terminalinin Giresun halkına, terminalimizde faaliyet gösteren firmalarımıza, gelen ve giden yolcularımıza en iyi şekilde hizmet vermesi amaçlanmaktadır. Belediye olarak ilgi ve alakamız bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir” denildi.

Şehirlerarası otobüs yolculuğu kısıtlamasının kalkmasının ardından Giresun Belediyesi otogarda geniş kapsamlı bakım çalışması yaptı.

Terminalin çevre duvarları boyanıp, peron çizgileri yenilendi. Tuvaletler bakıma alınırken, eksik malzemeler tamamlanıp, geniş kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirildi.

Belediye yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, otogarı daha kullanışlı hale getirmek için iyileştirme çalışmalarının devam edeceği belirtilerek, “Çevre düzenlemesiyle birlikte şehirlerarası otobüs terminalinin Giresun halkına, terminalimizde faaliyet gösteren firmalarımıza, gelen ve giden yolcularımıza en iyi şekilde hizmet vermesi amaçlanmaktadır. Belediye olarak ilgi ve alakamız bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.