Ortak bir sinerji yaratılacak

GÜNDEM 05.08.2019 - 18:01, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3060+ kez okundu.
 

Ortak bir sinerji yaratılacak

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın (DOKA) 118. Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı.
Gümüşhane Valiliğinde yapılan toplantıya, Giresun’u temsilen Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ve Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları katıldı. Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek başkanlığında düzenlenen toplantıda, Doğu Karadeniz Bölgesi’nin gelişmesine katkı sağlayacağı düşünülen Destinasyon Geliştirme ve Sürdürülebilir Turizm Uygulamaları Mali Destek Programı görüşüldü. Ajansa üye illerin turizm potansiyelinin ortaya çıkarılması ve ortak bir sinerji yaratılarak neler yapılabilir konularının görüşüldüğü toplantıda, toplum kalkınmasına ve kırsal kalkınmaya yönelik konularda masaya yatırıldı.  
Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın (DOKA) 118. Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı.

Gümüşhane Valiliğinde yapılan toplantıya, Giresun’u temsilen Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ve Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları katıldı. Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek başkanlığında düzenlenen toplantıda, Doğu Karadeniz Bölgesi’nin gelişmesine katkı sağlayacağı düşünülen Destinasyon Geliştirme ve Sürdürülebilir Turizm Uygulamaları Mali Destek Programı görüşüldü.

Ajansa üye illerin turizm potansiyelinin ortaya çıkarılması ve ortak bir sinerji yaratılarak neler yapılabilir konularının görüşüldüğü toplantıda, toplum kalkınmasına ve kırsal kalkınmaya yönelik konularda masaya yatırıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.