ÖRAV’dan Bulancak’ta seminer

GÜNDEM 05.03.2019 - 10:10, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4025+ kez okundu.
 

ÖRAV’dan Bulancak’ta seminer

Kısa adı ÖRAV olan Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV) ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında,
Bulancak Kız Anadolu Lisesi’nde görev yapan öğretmenlere 2 günlük seminer verildi. Milli Eğitim Bakanlığı Hizmet içi Genel Müdürlüğü ile koordineli olarak çalışan Öğretmen Akademisi Vakfı'ndan seminer vermek için Erzincan Osmangazi İlkokulu Öğretmeni Ercan Arar ve Erzincan Cumhuriyet Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Özcan Bulancak ilçesine geldi. Hafta sonu iki gün süren seminere, okul İdarecileri ve öğretmenler tam kadro katıldı. Sabah 09.00’ da başlayıp 17.00’ a kadar süren seminer zevkli, eğlenceli ve bir o kadar da verimli geçti. Seminerde, etkili iletişim, dirençle baş etme, takımı yönetme ve öğrenme liderliği, akış ve ritmin sürekliliği, kurallar ve uygulama adımları, ölçme ve değerlendirme, sorun davranışların yönetimi, olumlu davranışların pekiştirilmesi konuları işlendi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut da misafir olduğu seminerde yaptığı konuşmada, “Öğrenmek ve mesleki bilgi ve becerileri geliştirmenin yan sıra öğretmenler arasında samimi bir ortamın oluşması daha güzel” dedi. Okul Öğretmenleri “Seminer gerçekten çok verimli geçti. Yıllardır birlikte çalıştığımız arkadaşlarımızla bağlarımız daha da güçlendi. Öğrencilerimizi daha iyi anladık. Onlarla daha eğlenceli nasıl ders işleyeceğimiz konularına değindik. Derslere direnç gösteren öğrencilerimizle baş etme yollarını konuştuk. Tüm öğretmen arkadaşlarımıza hiç sıkılmadığımız 'Öğrenen Lider Öğretmen' seminerini tavsiye ediyoruz”  dediler. Okul Müdürü Güler Hekim Bingöl ise, “Seminere katılan tüm öğretmenlerime teşekkür ediyorum. Ayrıca Erzincan’dan buraya gelip bizlerin misafiri olan öğretmenlerimiz Ercan ve Özcan Beyleri misafir etmekten dolayı gurur duyduk” dedi.  
Kısa adı ÖRAV olan Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV) ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında,

Bulancak Kız Anadolu Lisesi’nde görev yapan öğretmenlere 2 günlük seminer verildi. Milli Eğitim Bakanlığı Hizmet içi Genel Müdürlüğü ile koordineli olarak çalışan Öğretmen Akademisi Vakfı'ndan seminer vermek için Erzincan Osmangazi İlkokulu Öğretmeni Ercan Arar ve Erzincan Cumhuriyet Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Özcan Bulancak ilçesine geldi.

Hafta sonu iki gün süren seminere, okul İdarecileri ve öğretmenler tam kadro katıldı. Sabah 09.00’ da başlayıp 17.00’ a kadar süren seminer zevkli, eğlenceli ve bir o kadar da verimli geçti. Seminerde, etkili iletişim, dirençle baş etme, takımı yönetme ve öğrenme liderliği, akış ve ritmin sürekliliği, kurallar ve uygulama adımları, ölçme ve değerlendirme, sorun davranışların yönetimi, olumlu davranışların pekiştirilmesi konuları işlendi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut da misafir olduğu seminerde yaptığı konuşmada, “Öğrenmek ve mesleki bilgi ve becerileri geliştirmenin yan sıra öğretmenler arasında samimi bir ortamın oluşması daha güzel” dedi.

Okul Öğretmenleri “Seminer gerçekten çok verimli geçti. Yıllardır birlikte çalıştığımız arkadaşlarımızla bağlarımız daha da güçlendi. Öğrencilerimizi daha iyi anladık. Onlarla daha eğlenceli nasıl ders işleyeceğimiz konularına değindik. Derslere direnç gösteren öğrencilerimizle baş etme yollarını konuştuk. Tüm öğretmen arkadaşlarımıza hiç sıkılmadığımız 'Öğrenen Lider Öğretmen' seminerini tavsiye ediyoruz”  dediler.

Okul Müdürü Güler Hekim Bingöl ise, “Seminere katılan tüm öğretmenlerime teşekkür ediyorum. Ayrıca Erzincan’dan buraya gelip bizlerin misafiri olan öğretmenlerimiz Ercan ve Özcan Beyleri misafir etmekten dolayı gurur duyduk” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.