Onları hiç yalnız bırakmıyorlar

GÜNDEM 18.07.2019 - 17:26, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2423+ kez okundu.
 

Onları hiç yalnız bırakmıyorlar

Vali Harun Sarıfakıoğulları ve eşi hanımefendi Uzman Dr. Aliye Serpil Sarıfakıoğulları, Giresun Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan huzurevi sakinlerini ziyaret etti.
Vali Sarıfakıoğulları ve eşi hanımefendi, ilimiz merkez Erikliman mahallesinde bulunan 76 Yatak kapasiteli Giresun Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan yaşlılarla bir araya gelerek, onlarla bir süre sohbet etti, hayır dualarını aldı. Samimi bir ortamda geçen sohbet eşliğinde huzurevi sakinleriyle yemek yiyen Vali Sarıfakıoğulları ve eşi hanımefendi, ardından bahçede yaşlılarımızın katkılarıyla oluşturulan serada incelemelerde bulundu. Hobi olarak oluşturulan serayla ilgili Vali Sarıfakıoğulları’na bilgi veren huzurevi sakinleri, ziyaretleri, ilgi ve alakaları dolayısıyla Sayın Valimiz ve eşi hanımefendiye teşekkür ettiler.
Vali Harun Sarıfakıoğulları ve eşi hanımefendi Uzman Dr. Aliye Serpil Sarıfakıoğulları, Giresun Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan huzurevi sakinlerini ziyaret etti.

Vali Sarıfakıoğulları ve eşi hanımefendi, ilimiz merkez Erikliman mahallesinde bulunan 76 Yatak kapasiteli Giresun Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan yaşlılarla bir araya gelerek, onlarla bir süre sohbet etti, hayır dualarını aldı.

Samimi bir ortamda geçen sohbet eşliğinde huzurevi sakinleriyle yemek yiyen Vali Sarıfakıoğulları ve eşi hanımefendi, ardından bahçede yaşlılarımızın katkılarıyla oluşturulan serada incelemelerde bulundu. Hobi olarak oluşturulan serayla ilgili Vali Sarıfakıoğulları’na bilgi veren huzurevi sakinleri, ziyaretleri, ilgi ve alakaları dolayısıyla Sayın Valimiz ve eşi hanımefendiye teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.