Onlar bizim başımızın tacıdır

GÜNDEM 11.03.2019 - 16:35, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3335+ kez okundu.
 

Onlar bizim başımızın tacıdır

İhsaniye Mahallesi Muhtarı ve yeni dönemde de Muhtar Adayı Veysel Guguk, 8 Mart Kadınlar günü nedeniyle mahalle halkına çiçek takdim ederek, bu özel günü kutladı.
Muhtarlık ofisi önünde kurduğu stantta mahalleli kadınlara karanfil ikram eden Muhtar Guguk, yalnızca seçim zamanı değil her zaman mahalle halkının yanında yer aldığını ifade ederek, “Giresun ve ilçelerinin en büyük mahallesi olan İhsaniye Mahallemizde 15 yıldır Muhtarlık görevini sürdürüyorum” dedi. 2004 yılından bu yana mahalle halkımızın verdiği destekle görevini sürdürdüğünü belirten Muhtar Veysel Guguk, “Bizlerin var olma sebebi olan annelerimiz, ablalarımız ve kardeşlerimizin 8 Mart Kadınlar Günü naçizane bir karanfille kutladık. Biliyoruz ki onlar bizim başımızın tacıdır. Bu vesileyle yaklaşık 19 gün sonra gerçekleşecek olan seçimlerde mahalle halkımızın yeniden desteklerini bekliyoruz. 15 yıldır mahalle halkımızın destekleriyle sürdürdüğümüz bu görev esnasında mahalle halkımızın her zaman yanında olduk ve de olmaya devam edeceğiz” dedi.
İhsaniye Mahallesi Muhtarı ve yeni dönemde de Muhtar Adayı Veysel Guguk, 8 Mart Kadınlar günü nedeniyle mahalle halkına çiçek takdim ederek, bu özel günü kutladı.

Muhtarlık ofisi önünde kurduğu stantta mahalleli kadınlara karanfil ikram eden Muhtar Guguk, yalnızca seçim zamanı değil her zaman mahalle halkının yanında yer aldığını ifade ederek, “Giresun ve ilçelerinin en büyük mahallesi olan İhsaniye Mahallemizde 15 yıldır Muhtarlık görevini sürdürüyorum” dedi.

2004 yılından bu yana mahalle halkımızın verdiği destekle görevini sürdürdüğünü belirten Muhtar Veysel Guguk, “Bizlerin var olma sebebi olan annelerimiz, ablalarımız ve kardeşlerimizin 8 Mart Kadınlar Günü naçizane bir karanfille kutladık. Biliyoruz ki onlar bizim başımızın tacıdır. Bu vesileyle yaklaşık 19 gün sonra gerçekleşecek olan seçimlerde mahalle halkımızın yeniden desteklerini bekliyoruz. 15 yıldır mahalle halkımızın destekleriyle sürdürdüğümüz bu görev esnasında mahalle halkımızın her zaman yanında olduk ve de olmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.