‘ÖNCE GİRESUN, SONRA SİYASET!’

SİYASET 04.06.2020 - 11:56, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2378+ kez okundu.
 

‘ÖNCE GİRESUN, SONRA SİYASET!’

CHP Giresun İl Başkanı Fikri Bilge, kamuoyunda gündem alan Fiskobirlik açıklamaları nedeniyle bir açıklama yaparak, “Fiskobirlik için, Giresun için Cumhuriyet Halk Partisi her zaman hazırdır” dedi. Başkan Bilge açıklamasında, “Söz konusu Giresun ise gerisi teferruattır! Fiskobirlik siyaset üstü tutulmalıdır. Amaç üzüm yemektir, bağcıyı dövmek değildir. Fiskobirlik için siyasi düşüncelerimizi bir kenara bırakacağız. Giresun halkımızla, esnaflarımızla, STK’larımızla, siyasi partilerimizle, dayanışma içinde yol almamız gerektiği inancındayız. Bu nedenle zaman kaybetmeden, siyasi partilerimiz bir araya gelerek Fiskobirlik entegre tesisi konusunda ortak adımlar atıp, ortak düşüncelerimiz etrafında kamuoyuna gerekli açıklamalar yapmayı uygun bulmaktayız. Fiskobirlik için, Giresun için Cumhuriyet Halk Partisi her zaman hazırdır” diye konuştu.  

CHP Giresun İl Başkanı Fikri Bilge, kamuoyunda gündem alan Fiskobirlik açıklamaları nedeniyle bir açıklama yaparak, “Fiskobirlik için, Giresun için Cumhuriyet Halk Partisi her zaman hazırdır” dedi.

Başkan Bilge açıklamasında, “Söz konusu Giresun ise gerisi teferruattır! Fiskobirlik siyaset üstü tutulmalıdır. Amaç üzüm yemektir, bağcıyı dövmek değildir. Fiskobirlik için siyasi düşüncelerimizi bir kenara bırakacağız. Giresun halkımızla, esnaflarımızla, STK’larımızla, siyasi partilerimizle, dayanışma içinde yol almamız gerektiği inancındayız. Bu nedenle zaman kaybetmeden, siyasi partilerimiz bir araya gelerek Fiskobirlik entegre tesisi konusunda ortak adımlar atıp, ortak düşüncelerimiz etrafında kamuoyuna gerekli açıklamalar yapmayı uygun bulmaktayız. Fiskobirlik için, Giresun için Cumhuriyet Halk Partisi her zaman hazırdır” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.