‘Omuz omuza verme zamanı’

SPOR 14.02.2019 - 17:16, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3202+ kez okundu.
 

‘Omuz omuza verme zamanı’

Çotanakların Başkan Vekili Metin Koç, Ümraniyespor karşısındaki hırslı ve istekli oyunlarını Afjet Afyonspor maçında da sürdürüp 6 puan değerindeki bu kritik doksan dakikadan zaferle ayrılmak istediklerini kaydetti.
Yeşil beyazlı taraftarlara Ümraniyespor maçındaki destekleri için teşekkür eden Koç, bütün Giresunluları Giresunspor etrafında kenetlenmeye davet etti. Spor Toto 1. Lig temsilcimiz Giresunspor’un Kulüp Başkan Vekili Metin Koç, Ümraniyespor maçında takımın ortaya koyduğu olumlu tablodan memnun olduklarını söyledi. Mutlak 3 puan parolasıyla çıktıkları bir maçtan 1 puanla ayrıldıkları için buruk olduklarını ifade eden Koç, “Müsabakaya iyi başladık. Topa sahip olan taraf ve rakip kalede sürekli gol arayan takım bizdik. Ümraniyespor ilk yarıda kalemize iki defa geldi birinde golü buldu. Biz ise hem ilk devrede hem de ikinci yarıda çok net fırsatlarda kaleciyi geçemedik. Bütün şanssızlıklara rağmen bir an olsun oyundan kopmadık ve son dakikalarda gelen penaltı golüyle sahadan 1 puanla ayrıldık. Kazanmayı çok istedik ama olmadı. Oyuncularımızı doksan dakika boyunca verdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum. Şimdi önümüzde Afjet Afyonspor maçı var. 6 puan değerindeki bu maçta da Ümraniyespor karşısındaki hırslı ve istekli oyunumuzu tekrarlayıp, galibiyete uzanmak istiyoruz” şeklinde konuştu.  
Çotanakların Başkan Vekili Metin Koç, Ümraniyespor karşısındaki hırslı ve istekli oyunlarını Afjet Afyonspor maçında da sürdürüp 6 puan değerindeki bu kritik doksan dakikadan zaferle ayrılmak istediklerini kaydetti.

Yeşil beyazlı taraftarlara Ümraniyespor maçındaki destekleri için teşekkür eden Koç, bütün Giresunluları Giresunspor etrafında kenetlenmeye davet etti.

Spor Toto 1. Lig temsilcimiz Giresunspor’un Kulüp Başkan Vekili Metin Koç, Ümraniyespor maçında takımın ortaya koyduğu olumlu tablodan memnun olduklarını söyledi. Mutlak 3 puan parolasıyla çıktıkları bir maçtan 1 puanla ayrıldıkları için buruk olduklarını ifade eden Koç, “Müsabakaya iyi başladık. Topa sahip olan taraf ve rakip kalede sürekli gol arayan takım bizdik. Ümraniyespor ilk yarıda kalemize iki defa geldi birinde golü buldu. Biz ise hem ilk devrede hem de ikinci yarıda çok net fırsatlarda kaleciyi geçemedik. Bütün şanssızlıklara rağmen bir an olsun oyundan kopmadık ve son dakikalarda gelen penaltı golüyle sahadan 1 puanla ayrıldık. Kazanmayı çok istedik ama olmadı. Oyuncularımızı doksan dakika boyunca verdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum. Şimdi önümüzde Afjet Afyonspor maçı var. 6 puan değerindeki bu maçta da Ümraniyespor karşısındaki hırslı ve istekli oyunumuzu tekrarlayıp, galibiyete uzanmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.