Omurilik felçli Karahasan, akülü arabasına kavuştu

GÜNDEM 16.03.2020 - 17:18, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2960+ kez okundu.
 

Omurilik felçli Karahasan, akülü arabasına kavuştu

Bulancak Engelliler Derneği tarafından alınan akülü araba, Bulancak Engelli Derneği üyesi omurilik felçli Hicabi Karahasan’a teslim edildi.
Bulancak Engelliler Derneği Başkanı Mehmet Muslu’nun girişimleri sonucu omurilik felçli Hicabi Karahasan, Bulancak Engelliler Derneği Başkanı Muslu’dan akülü arabasını teslim aldı. Dernekte gerçekleştirilen programda akülü arabası teslim edilen Hicabi Karahasan’ın mutluluğu gözlerinden okundu. Yeni arabasına kavuştuğu için mutlu olduğunu söyleyen Karahasan, “Arabama kavuştum başkanımın girişimleri sonucu, inananın çok mutluyum. Başkanıma ne kadar teşekkür etsem azdır. İstediğim yere gidip geleceğim ve göreceğim. Mutluyum anlatılmaz yaşanır” dedi. Dernek Başkanı Mustafa Muslu, “O mutlu oldu biz de mutlu olduk. Hicabi kardeşimiz bizden aracını teslim aldıktan sonra çocuklarıyla özgürce parka giderek güzel zaman geçirmesine vesile olmamız bizler için ayrı bir mutluluktu” diye konuştu.
Bulancak Engelliler Derneği tarafından alınan akülü araba, Bulancak Engelli Derneği üyesi omurilik felçli Hicabi Karahasan’a teslim edildi.

Bulancak Engelliler Derneği Başkanı Mehmet Muslu’nun girişimleri sonucu omurilik felçli Hicabi Karahasan, Bulancak Engelliler Derneği Başkanı Muslu’dan akülü arabasını teslim aldı. Dernekte gerçekleştirilen programda akülü arabası teslim edilen Hicabi Karahasan’ın mutluluğu gözlerinden okundu. Yeni arabasına kavuştuğu için mutlu olduğunu söyleyen Karahasan, “Arabama kavuştum başkanımın girişimleri sonucu, inananın çok mutluyum. Başkanıma ne kadar teşekkür etsem azdır. İstediğim yere gidip geleceğim ve göreceğim. Mutluyum anlatılmaz yaşanır” dedi.

Dernek Başkanı Mustafa Muslu, “O mutlu oldu biz de mutlu olduk. Hicabi kardeşimiz bizden aracını teslim aldıktan sonra çocuklarıyla özgürce parka giderek güzel zaman geçirmesine vesile olmamız bizler için ayrı bir mutluluktu” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.