Okuma Yazma seferberliğinde büyük başarı

GÜNDEM 21.02.2019 - 17:29, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2398+ kez okundu.
 

Okuma Yazma seferberliğinde büyük başarı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan himayelerinde 1 Şubat 2018 tarihinde başlatılan Okuryazarlık Seferberliği ülkemiz ve ilimiz genelinde yoğun bir ilgiyle devam ediyor.
Ülke genelinde devam eden okuma yazma seferberliği kapsamında Giresun ilk on il arasına girerek büyük bir başarıya imza attı. Giresun Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Salih Uzun; “Okuma Yazma seferberliği kapsamında bu başarıda emeği geçen Halk Eğitim İdarecilerine, görev Alan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Giresun Halk Eğitim Merkezince; Giresun Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde açılan I. Kademe Okuma Yazma Kursuna 409 Kursiyer, I. Kademe Seviye Tespit Sınavına 132 Kursiyer, II. Kademe Okuma Yazma Kursuna 319 Kursiyer, II. Kademe Seviye Tespit Sınavına 15 Kursiyer, Yoğunlaştırılmış Temel Düzey okuma yazma eğitim programına 1.678 kursiyer kayıt yaptırmış olup toplam 2.553 kursiyer eğitim almış. Kurumumuzda 180 kurs açılmış  olup bunların 2.315 i kadın 238 i erkekten oluşmaktadır. Okuryazarlık Seferberliği tüm yurtta ve ilimizde  halk eğitimi merkezlerinde, vatandaşlara en yakın devlet okullarında devam etmektedir. Seferberlik sürecinde muhtarlıklar, belediyeler, ceza ve infaz kurumları, hastanelerin yanında diğer kurum ve kuruluşlar da Millî Eğitim Bakanlığı ile işbirliği yapmakta ve seferberliğe destek vermektedir. Bu seferberliği başlatan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ a teşekkürü bir borç biliriz” dedi.  
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan himayelerinde 1 Şubat 2018 tarihinde başlatılan Okuryazarlık Seferberliği ülkemiz ve ilimiz genelinde yoğun bir ilgiyle devam ediyor.

Ülke genelinde devam eden okuma yazma seferberliği kapsamında Giresun ilk on il arasına girerek büyük bir başarıya imza attı. Giresun Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Salih Uzun; “Okuma Yazma seferberliği kapsamında bu başarıda emeği geçen Halk Eğitim İdarecilerine, görev Alan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Giresun Halk Eğitim Merkezince; Giresun Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde açılan I. Kademe Okuma Yazma Kursuna 409 Kursiyer, I. Kademe Seviye Tespit Sınavına 132 Kursiyer, II. Kademe Okuma Yazma Kursuna 319 Kursiyer, II. Kademe Seviye Tespit Sınavına 15 Kursiyer, Yoğunlaştırılmış Temel Düzey okuma yazma eğitim programına 1.678 kursiyer kayıt yaptırmış olup toplam 2.553 kursiyer eğitim almış. Kurumumuzda 180 kurs açılmış  olup bunların 2.315 i kadın 238 i erkekten oluşmaktadır. Okuryazarlık Seferberliği tüm yurtta ve ilimizde  halk eğitimi merkezlerinde, vatandaşlara en yakın devlet okullarında devam etmektedir. Seferberlik sürecinde muhtarlıklar, belediyeler, ceza ve infaz kurumları, hastanelerin yanında diğer kurum ve kuruluşlar da Millî Eğitim Bakanlığı ile işbirliği yapmakta ve seferberliğe destek vermektedir.

Bu seferberliği başlatan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ a teşekkürü bir borç biliriz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.