OKULU ÖZLEYEN ÖĞRENCİLERİYLE OKUL BAHÇESİNDE BULUŞTU

EĞİTİM 18.05.2020 - 15:22, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3711+ kez okundu.
 

OKULU ÖZLEYEN ÖĞRENCİLERİYLE OKUL BAHÇESİNDE BULUŞTU

Bahçelievler Fikret Yüzatlı İlkokulu öğretmeni Gülüzar Altunbaş Öztürk, öğrencilere verilen izinden dolayı öğrencileriyle okul bahçesinde buluştu. Okul, eğitim, öğretim oyun özellikle çocukların olmazsa olmazlarından diyen öğretmen Öztürk, Türkiye genelinde çocuklara verilen dışarı çıkma izninden faydalanarak çocuklarla okul bahçesinde buluştular. Öğretmen ve öğrencileri buluşmada büyük mutluluk yaşadılar. Öğretmen Öztürk, “Çocuklarımız bu ülkemizin geleceği ve fidanlarıdır. Onların eğitim ortamında ayrı kalkması düşünülemez. Koronavirüs salgını eğitim öğretim yılını olumsuz etkilese de bağımızı koparamaz. Milli Eğitim Bakanlığımızın canlı yayınlarına ek olarak biz öğretmenler de evlerimizde sınıf ortamını oluşturuyoruz. .Velilerimizin de büyük katkısı ile öğrencilerimiz ile buluştuğumuzda onların morallerini yüksek tutabilmek adına ara ara sohbet etmeyi de ihmal etmeyeceğiz. Bu buluşmalarımız da çeşitli etkinliklerle ilgili ödevlerde veriyoruz” şeklinde duygularını ifade etti.

Bahçelievler Fikret Yüzatlı İlkokulu öğretmeni Gülüzar Altunbaş Öztürk, öğrencilere verilen izinden dolayı öğrencileriyle okul bahçesinde buluştu. Okul, eğitim, öğretim oyun özellikle çocukların olmazsa olmazlarından diyen öğretmen Öztürk, Türkiye genelinde çocuklara verilen dışarı çıkma izninden faydalanarak çocuklarla okul bahçesinde buluştular.

Öğretmen ve öğrencileri buluşmada büyük mutluluk yaşadılar. Öğretmen Öztürk, “Çocuklarımız bu ülkemizin geleceği ve fidanlarıdır. Onların eğitim ortamında ayrı kalkması düşünülemez. Koronavirüs salgını eğitim öğretim yılını olumsuz etkilese de bağımızı koparamaz. Milli Eğitim Bakanlığımızın canlı yayınlarına ek olarak biz öğretmenler de evlerimizde sınıf ortamını oluşturuyoruz. .Velilerimizin de büyük katkısı ile öğrencilerimiz ile buluştuğumuzda onların morallerini yüksek tutabilmek adına ara ara sohbet etmeyi de ihmal etmeyeceğiz. Bu buluşmalarımız da çeşitli etkinliklerle ilgili ödevlerde veriyoruz” şeklinde duygularını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.