Okullar Hayat Olsun

GÜNDEM 19.07.2019 - 17:28, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3502+ kez okundu.
 

Okullar Hayat Olsun

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Genel Müdürlüğü uhdesinde yürütülen "Okullar Hayat Olsun" projesinin İl Yönetim Kurulu Toplantısı, Kanuni Ortaokulu Toplantı Salonunda yapıldı.
Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu Başkanlığında yapılan toplantı, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Tuncer Turan, Şube Müdürü Cemal Kayiş, ilçe milli eğitim müdürleri, Giresun Belediye Başkanlığı, Orman Bölge Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü temsilcileriyle proje kapsamındaki okulların ve  il genelindeki halk eğitimi merkezi müdürlerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi. Toplantıda; 2018-2019 eğitim öğretim yılında "Okullar Hayat Olsun" projesi kapsamında gerçekleştirilen proje çalışmaları konusunda, uygulama örneklerine yönelik bilgi paylaşımı ve yürütülen faaliyetlerin genel bir değerlendirmesi yapıldı. 2019-2020 eğitim öğretim yılında düzenlenecek faaliyetler ve kurslarla ilgili planlama ve istişarelerde bulunuldu.  
Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Genel Müdürlüğü uhdesinde yürütülen "Okullar Hayat Olsun" projesinin İl Yönetim Kurulu Toplantısı, Kanuni Ortaokulu Toplantı Salonunda yapıldı.

Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu Başkanlığında yapılan toplantı, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Tuncer Turan, Şube Müdürü Cemal Kayiş, ilçe milli eğitim müdürleri, Giresun Belediye Başkanlığı, Orman Bölge Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü temsilcileriyle proje kapsamındaki okulların ve  il genelindeki halk eğitimi merkezi müdürlerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda; 2018-2019 eğitim öğretim yılında "Okullar Hayat Olsun" projesi kapsamında gerçekleştirilen proje çalışmaları konusunda, uygulama örneklerine yönelik bilgi paylaşımı ve yürütülen faaliyetlerin genel bir değerlendirmesi yapıldı. 2019-2020 eğitim öğretim yılında düzenlenecek faaliyetler ve kurslarla ilgili planlama ve istişarelerde bulunuldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.