Okul önlerinde bekleyenler yandı

EĞİTİM 25.09.2017 - 13:45, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2715+ kez okundu.
 

Okul önlerinde bekleyenler yandı

Giresun Valiliği tarafından, okul bahçeleri, önleri ve çevreleriyle ilgili bazı kararlar alındı.
Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, uygulamayla, okul bahçeleri ve çevrelerinde kamu düzeninin sağlanması, öğrencilere yönelik gelebilecek her türlü tehdit ve tehlikelerin engellenmesi, uyuşturucuyla mücadelenin yanı sıra yasa dışı ideolojik ve terör örgütlerinin gençleri yönlendirmelerinin engellemesinin amaçlandığı ifade edildi. Yapılan açıklamada, okulların çevresinde, bahçesinde veya okul dış kapısı önünde görevliler, öğrenciler ile velilerin dışındaki şahısların bulunamayacağı belirtildi. 6136 sayılı kanun kapsamı dışında kalan her türlü kesici, delici bereleyici aletler ve bıçakları okul önü, bahçesi ve çevresinde kişilerin üzerinde taşıması ya da yanlarında bulundurmasına izin verilmeyeceği vurgulanan açıklamada, seyyar satıcıların okul çevresinde gıda ve benzeri ürünlerin satışını yapmalarının engelleneceği ifade edilirken, kararlara uymayanlara idari para cezası uygulanacağı aktarıldı.
Giresun Valiliği tarafından, okul bahçeleri, önleri ve çevreleriyle ilgili bazı kararlar alındı.

Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, uygulamayla, okul bahçeleri ve çevrelerinde kamu düzeninin sağlanması, öğrencilere yönelik gelebilecek her türlü tehdit ve tehlikelerin engellenmesi, uyuşturucuyla mücadelenin yanı sıra yasa dışı ideolojik ve terör örgütlerinin gençleri yönlendirmelerinin engellemesinin amaçlandığı ifade edildi.

Yapılan açıklamada, okulların çevresinde, bahçesinde veya okul dış kapısı önünde görevliler, öğrenciler ile velilerin dışındaki şahısların bulunamayacağı belirtildi.
6136 sayılı kanun kapsamı dışında kalan her türlü kesici, delici bereleyici aletler ve bıçakları okul önü, bahçesi ve çevresinde kişilerin üzerinde taşıması ya da yanlarında bulundurmasına izin verilmeyeceği vurgulanan açıklamada, seyyar satıcıların okul çevresinde gıda ve benzeri ürünlerin satışını yapmalarının engelleneceği ifade edilirken, kararlara uymayanlara idari para cezası uygulanacağı aktarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.