'Öğretmenin Sınırı Yok!'

EĞİTİM 06.03.2017 - 17:40, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2604+ kez okundu.
 

'Öğretmenin Sınırı Yok!'

Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğretmenleri Öğretmen de öğrenir diyerek ÖRAV Seminerine katıldılar.
Eğitimin ve gelişimin önündeki engellerin kaldırılması için, başarılı toplumların mimarı öğretmenler için 'Öğretmenin Sınırı Yok!' diye çalışmaya başlayan ÖRAV Bulancak’ta 04-05 Mart 2017 tarihlerinde öğretmenlerle buluştu.  Öğretmen Akademik Vakfı (ÖRAV) Eğitimcileri Burhan BAYRAK ve Ercan ATAR´ın verdiği 'Öğrenen Lider Öğretmen' semineri, Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleşti. Bu seminere İl Milli Eğitim Müdürü Necati AKKURT ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut'ta katıldı. Öğretmenlerin mesleki ile kişisel gelişimlerine katkı sunmanın yanı sıra, yapılandırmacı eğitim anlayışı çerçevesinde bilgiyi üreten, bilgiyi yaşantılarla bütünleştiren, yorumlama ve analiz etme becerileri gelişmiş öğrencilerin yetişmesine katkı sunmayı hedefleyen Öğrenen Lider Öğretmen Seminerlerine katılan öğretmenler seminere katıldıklarından dolayı memnun olduklarını ifade ettiler. Bu imkanı sunan yetkililere teşekkür etiler.İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt beraberindeki İlçe Milli eğitim Müdürü Şenel Bulut seminer alan öğretmenleri ziyaret ettiler.   
Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğretmenleri Öğretmen de öğrenir diyerek ÖRAV Seminerine katıldılar.
Eğitimin ve gelişimin önündeki engellerin kaldırılması için, başarılı toplumların mimarı öğretmenler için 'Öğretmenin Sınırı Yok!' diye çalışmaya başlayan ÖRAV Bulancak’ta 04-05 Mart 2017 tarihlerinde öğretmenlerle buluştu.  Öğretmen Akademik Vakfı (ÖRAV) Eğitimcileri Burhan BAYRAK ve Ercan ATAR´ın verdiği 'Öğrenen Lider Öğretmen' semineri, Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleşti. Bu seminere İl Milli Eğitim Müdürü Necati AKKURT ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut'ta katıldı. Öğretmenlerin mesleki ile kişisel gelişimlerine katkı sunmanın yanı sıra, yapılandırmacı eğitim anlayışı çerçevesinde bilgiyi üreten, bilgiyi yaşantılarla bütünleştiren, yorumlama ve analiz etme becerileri gelişmiş öğrencilerin yetişmesine katkı sunmayı hedefleyen Öğrenen Lider Öğretmen Seminerlerine katılan öğretmenler seminere katıldıklarından dolayı memnun olduklarını ifade ettiler. Bu imkanı sunan yetkililere teşekkür etiler.
İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt beraberindeki İlçe Milli eğitim Müdürü Şenel Bulut seminer alan öğretmenleri ziyaret ettiler.

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.