Öğrenme şenliği başlıyor

KÜLTÜR 03.11.2016 - 17:32, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2883+ kez okundu.
 

Öğrenme şenliği başlıyor

Giresun Valiliği tarafından ilki 2015 yılında düzenlenen,...
...öğrenme şenliğinin ikincisi bu yıl 4-5-6 Kasım tarihinde Atatürk Meydanında düzenlenecek. Giresun Öğrenme Şenliği 4 Kasım 2016 Cuma günü saat 14:00'da Gazi Caddesinden Atatürk Meydanına Mehter takımı eşliğinde kortej yürüyüşü ile başlayacak.Atatürk Meydanında düzenlenecek açılış programının ardından 53 çadırda öğrenme faaliyetleri yapılacak.Cuma günü saat 16:00 da Ticaret Odası Mahsen salonunda Giresun Halk Eğitimi Merkezi tarafından 'Geçmişten Günümüze Giresun Kıyafetleri ve Gelinliler' defilesi düzenlenecek.  Etkinlikler 6 Kasım Pazar akşamı son bulacak. Öğrenme etkinlikleri, kamu ile özel sektörden 53 kurum ve kuruluşun katkı sağlaması suretiyle gerçekleştirilecek. Program çerçevesinde gösteri, defile gibi öğrenme etkinlikleri de yer alacağı öğrenme şenliklerine tüm vatandaşlar davet edildi. 
Giresun Valiliği tarafından ilki 2015 yılında düzenlenen,...
...öğrenme şenliğinin ikincisi bu yıl 4-5-6 Kasım tarihinde Atatürk Meydanında düzenlenecek. Giresun Öğrenme Şenliği 4 Kasım 2016 Cuma günü saat 14:00'da Gazi Caddesinden Atatürk Meydanına Mehter takımı eşliğinde kortej yürüyüşü ile başlayacak.
Atatürk Meydanında düzenlenecek açılış programının ardından 53 çadırda öğrenme faaliyetleri yapılacak.
Cuma günü saat 16:00 da Ticaret Odası Mahsen salonunda Giresun Halk Eğitimi Merkezi tarafından 'Geçmişten Günümüze Giresun Kıyafetleri ve Gelinliler' defilesi düzenlenecek.  Etkinlikler 6 Kasım Pazar akşamı son bulacak. 
Öğrenme etkinlikleri, kamu ile özel sektörden 53 kurum ve kuruluşun katkı sağlaması suretiyle gerçekleştirilecek.
 Program çerçevesinde gösteri, defile gibi öğrenme etkinlikleri de yer alacağı öğrenme şenliklerine tüm vatandaşlar davet edildi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.