OFF-ROAD ŞENLİKLERİ BAŞLIYOR

GÜNDEM 16.01.2020 - 17:31, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3571+ kez okundu.
 

OFF-ROAD ŞENLİKLERİ BAŞLIYOR

BUFED Başkanı Sezgin Karataş, Kovanlık Belediye Başkanı Harun Kalıntaş ile birlikte aylar önce hazırlıklarına başladıkları Paşakonağı Off-Road Şenliğinin 18 – 19 Ocak 2020 Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleşeceğini söyledi.
18 Ocak 2020 Cumartesi günü Bulancak’ta start alacak olan etkinliklerin 2 gün boyunca devam edeceğini belirten Başkan Karataş, “Uzun uğraşlar sonucu memleketimize katkı sağlamak ve Paşakonağı Yaylamızı ön plana çıkarmak maksadıyla düzenlediğimiz Off-Road Şenliğimize tüm halkımızı davet ediyoruz. Cumartesi günü İstanbul’dan gelen İstanbul Amarok Off-Road Kulübü tarafından toplanan yardımlar, Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğüne teslim edilecek. Pazar günü ise İstanbul Amarok Off-Road Kulübü, Bulancak Off-Road Kulübü ve Çotanak Off-Road Kulübü üyelerinin katılımıyla gerçekleşecek olan Off-Road şenliğimiz tamamlanacak” dedi. Başkan Karataş, etkinliğe TBMM İdare Amiri ve İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı ve çok sayıda davetlinin katılacağını belirtti.
BUFED Başkanı Sezgin Karataş, Kovanlık Belediye Başkanı Harun Kalıntaş ile birlikte aylar önce hazırlıklarına başladıkları Paşakonağı Off-Road Şenliğinin 18 – 19 Ocak 2020 Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleşeceğini söyledi.

18 Ocak 2020 Cumartesi günü Bulancak’ta start alacak olan etkinliklerin 2 gün boyunca devam edeceğini belirten Başkan Karataş, “Uzun uğraşlar sonucu memleketimize katkı sağlamak ve Paşakonağı Yaylamızı ön plana çıkarmak maksadıyla düzenlediğimiz Off-Road Şenliğimize tüm halkımızı davet ediyoruz. Cumartesi günü İstanbul’dan gelen İstanbul Amarok Off-Road Kulübü tarafından toplanan yardımlar, Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğüne teslim edilecek. Pazar günü ise İstanbul Amarok Off-Road Kulübü, Bulancak Off-Road Kulübü ve Çotanak Off-Road Kulübü üyelerinin katılımıyla gerçekleşecek olan Off-Road şenliğimiz tamamlanacak” dedi.

Başkan Karataş, etkinliğe TBMM İdare Amiri ve İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı ve çok sayıda davetlinin katılacağını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.