'MYO BİR AN ÖNCE BİTİRİLMELİDİR'

EĞİTİM 30.03.2017 - 17:47, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3859+ kez okundu.
 

'MYO BİR AN ÖNCE BİTİRİLMELİDİR'

Şubat 2017'de kurulan ve geçen hafta genel kurulunu yaparak yönetim kurulunu seçen Bulancak Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanlığına Bahtiyar Hüsem seçildi.
Kısa adı BUYED olan Dernek Bulancak'ta MYO açılması ve Bulancak'ta eğitim konusunda gerekli çalışmaları bir dernek çatısı altında yapmak amacıyla kuruldu. Derneğin yapılan genel kurulu sonucun da yönetim kurulu şu üyelerden oluştu; Bahtiyar Hüsem (Başkan), Reşat Nuri Özdemir (Başkan yardımcısı), Esat Sakallıoğlu (Başkan yardımcısı), Fatih Emecen (Yazman), Ali Fatoğlu (Üye), Rahmi Zere (Üye), Mustafa Aydın (Üye), Naci Karamanoğlu (Üye), Namık Karaoğlanoğlu (Üye), Necmettin Goloğlu (Üye), Yüksel Yıldız (Muhasip).Derneğin denetleme kurulunda da Av. Mustafa Yaşar (Başkan), Özlem Yeşilalioğlu Külekçi (Üye), Abdülkadir TanrIverdi (Üye) olarak yer aldı.Dernek Başkanı Bahtiyar Hüsem, yaptığı açıklamada, "Derneğimiz Bulancak'ta eğitim ve kültür alanında bütün okul kademelerinde, okul yapımı, bakım, onarım, eğitim araç gereçlerini temin etmek, öğrencilerin her türlü eğitim sıkıntısını gidermek için destek olmak, toplumdaki fertlerin ahlaki ve sosyal yönden gelişimim sağlıklı olması için kültürel faaliyetlerde bulunmak ve bu amaçla çalışan dernek ve kuruluşlara destek vermek ve birlikte çalışmalarda bulunmak için kurulmuştur. Üyelerimiz Bulancak'ta söz sahibi ve ilçenin ileri gelenlerinden oluşmuştur. Bu amaçla ilgili olarak Bulancak'ta GRÜ tarafından bir MYO açılması içinde önemli adımlar atılmıştır. Bizde MYO konusunda daha hızlı bir çalışma yürütmek için Belediye Başkanımız Recep Yakar, Kaymakamımız Niyazi Ulugölge ve GRÜ rektörlüğü ile sıkı bir işbirliği içinde hareket ederek okulun Eylül 2017'de açılmasını sağlamak istiyoruz. Bulancak'ta pazar yerindeki bu binamızda 4 yıllık bir MYO olacaktır. GRÜ senatosu aldığı kararı bakanlığa gönderdi. En kısa zamanda kabul onayı gelecektir. Bu okulun adı da Endüstriyel Sanatlar MYO oldu. Bu yılki sınav tercih sistemine girmesi de planlanmaktadır. Eğitim konusunda Bulancak'ta herkes elinden geleni yapmalıdır" dedi.                                   
Şubat 2017'de kurulan ve geçen hafta genel kurulunu yaparak yönetim kurulunu seçen Bulancak Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanlığına Bahtiyar Hüsem seçildi.
Kısa adı BUYED olan Dernek Bulancak'ta MYO açılması ve Bulancak'ta eğitim konusunda gerekli çalışmaları bir dernek çatısı altında yapmak amacıyla kuruldu. Derneğin yapılan genel kurulu sonucun da yönetim kurulu şu üyelerden oluştu; Bahtiyar Hüsem (Başkan), Reşat Nuri Özdemir (Başkan yardımcısı), Esat Sakallıoğlu (Başkan yardımcısı), Fatih Emecen (Yazman), Ali Fatoğlu (Üye), Rahmi Zere (Üye), Mustafa Aydın (Üye), Naci Karamanoğlu (Üye), Namık Karaoğlanoğlu (Üye), Necmettin Goloğlu (Üye), Yüksel Yıldız (Muhasip).
Derneğin denetleme kurulunda da Av. Mustafa Yaşar (Başkan), Özlem Yeşilalioğlu Külekçi (Üye), Abdülkadir TanrIverdi (Üye) olarak yer aldı.
Dernek Başkanı Bahtiyar Hüsem, yaptığı açıklamada, "Derneğimiz Bulancak'ta eğitim ve kültür alanında bütün okul kademelerinde, okul yapımı, bakım, onarım, eğitim araç gereçlerini temin etmek, öğrencilerin her türlü eğitim sıkıntısını gidermek için destek olmak, toplumdaki fertlerin ahlaki ve sosyal yönden gelişimim sağlıklı olması için kültürel faaliyetlerde bulunmak ve bu amaçla çalışan dernek ve kuruluşlara destek vermek ve birlikte çalışmalarda bulunmak için kurulmuştur. Üyelerimiz Bulancak'ta söz sahibi ve ilçenin ileri gelenlerinden oluşmuştur. Bu amaçla ilgili olarak Bulancak'ta GRÜ tarafından bir MYO açılması içinde önemli adımlar atılmıştır. Bizde MYO konusunda daha hızlı bir çalışma yürütmek için Belediye Başkanımız Recep Yakar, Kaymakamımız Niyazi Ulugölge ve GRÜ rektörlüğü ile sıkı bir işbirliği içinde hareket ederek okulun Eylül 2017'de açılmasını sağlamak istiyoruz. Bulancak'ta pazar yerindeki bu binamızda 4 yıllık bir MYO olacaktır. GRÜ senatosu aldığı kararı bakanlığa gönderdi. En kısa zamanda kabul onayı gelecektir. Bu okulun adı da Endüstriyel Sanatlar MYO oldu. Bu yılki sınav tercih sistemine girmesi de planlanmaktadır. Eğitim konusunda Bulancak'ta herkes elinden geleni yapmalıdır" dedi.

                                  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.